Συνεχίζονται οι ισχυρές βροχοπτώσεις-επόμενο 24ωρο

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το Φθινοπωρινό κύμα κακοκαιρίας που ήδη προκάλεσε εκτεταμένα προβλήματα σε ανατολική Θεσσαλία και Χαλκιδική. Οι ισχυρές βροχές, σε αυτά τα τμήματα φαίνεται να συνεχίζονται κατά περιόδους μέχρι και τις βραδινές ώρες της ΤΕΤΑΡΤΗΣ , ανεβάζοντας κατακόρυφα τον κίνδυνο νέων πλημμυρικών επεισοδίων, ή περεταίρω  επιδείνωση των ήδη υπαρχόντων.

  • Οι εντονότερες καταιγίδες θα εντοπίζονται από εδώ και στο εξής σε ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ με έμφαση την ανατολική και νότια, τον ΣΤΡΥΜΩΝΙΚΟ κόλπο,  ΘΑΣΟ-ΚΑΒΑΛΑ και ΘΡΑΚΗ. Σε αυτά τα τμήματα, δείξτε ιδιαίτερη προσοχή, περιορίστε τις μετακινήσεις σας. Οι ποσότητες νερού που έχουν πέσει, ήδη έχουν προκαλέσει κορεσμό του εδάφους και πλημμύρες, έτσι οτιδήποτε νέο νερό πέσει, θα προκαλέσει ακόμη μεγαλύτερα προβλήματα.
  • Εντονη αστάθεια στην νότια χώρα. Εδώ, διαστήματα ηλιοφάνειας θα εναλλάσσονται με αυξημένες συννεφιές οι οποίες θα δίνουν μπόρες και τοπικά ισχυρές καταιγίδες. Αυξημένος ο κίνδυνος εκδήλωσης ισχυρής καταιγίδας και την ΤΕΤΑΡΤΗ στην ΑΤΙΚΗ.
  • Στην ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ο φθινοπωρινός βαρύς καιρός συνεχίζεται, με βροχές κατά περιόδους έντονες. Θα υπάρξουν πάντως και πρόσκαιρα μικρά ανοίγματα στον καιρό.
  • ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ ΑΠΟ ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ.
 
Μην ξεχνάτε να πατήσετε Like και να ενημερώνεστε απο την σελίδα μας στο Facebook ΕΔΩ ενώ στο κανάλι μας στο Youtube ΕΔΩ θα ανεβαίνουν όλα τα καιρικά βίντεο.
Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Font Resize
Contrast