Οι άνεμοι τις επόμενες ώρες (ΣΑΒΒΑΤΟ 23/6)

To..ανεμολογικό ενδιαφέρον, μονοπωλεί σήμερα ο βαρδάρης, στην κεντρική Μακεδονία και κατά μήκος των δυτικοτέρων τμημάτων του βορείου και κεντρικού Αιγαίου. Στον χάρτη ανέμων του GFS διακρίνεται χαρακτηριστικά ο ‘καναλισμός’ που κάνει ο άνεμος, πνέοντας ισχυρός σε μια στενή λωρίδα. Άνεμοι δυτικών διευθύνσεων και στο νότιο Αιγαίο, σε εντάσεις επίσης γύρω στα 5-6 μποφόρ. Στην υπόλοιπη χώρα, οι άνεμοι είναι και θα παραμείνουν ασθενείς. Δεν ισχύει το ίδιο για το βόρειο Αιγαίο και την Θράκη, καθώς εδώ από τις απογευματινές ώρες, θα έχουμε σημαντική ενίσχυση του ΒΑ ανέμου, σε εντάσεις τοπικά έως και 6 μποφόρ. Παράλληλα, θα εξασθενεί ο βαρδάρης στην κεντρική Μακεδονία και το δυτικό Αιγαίο. Μέσα στην νύχτα, περιμένουμε και τις τοπικές μπόρες και κάποιες καταιγίδες, σε Σποράδες και νοτιότερα τμήματα της Χαλκιδικής, όπως τονίσαμε και σε χτεσινό δελτίο μας.

Η διαβάθμιση, ξεκινάει από το άσπρο χρώμα ( πλήρης άπνοια) και φτάνει μέχρι και το ανοιχτό καφέ. Στο ανοιχτό καφέ, η ένταση των ανέμων, αντιστοιχεί σε εντάσεις 6 πρόσκαιρα έως και 7 μποφόρ.

Μην ξεχνάτε να πατήσετε Like και να ενημερώνεστε απο την σελίδα μας στο Facebook ΕΔΩ ενώ στο κανάλι μας στο Youtube ΕΔΩ θα ανεβαίνουν όλα τα καιρικά βίντεο.
Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Font Resize
Contrast