Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ

Μεγάλο είναι το ενδιαφέρον, εν όψει εορτών, για τον καιρό που θα επικρατεί στις μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις-προορισμούς, κατά την διάρκεια των εορτών. Στο παρόν άρθρο, θα δούμε τις καιρικές συνθήκες στις πόλεις, όπου το ενδιαφέρον, είναι έντονο!

ΛΟΝΔΙΝΟ: Γενικά ήπιος καιρός, χωρίς κρύο, ενώ και οι βροχές φαίνεται να απουσιάζουν, κάνοντας τις συνθήκες, σύμμαχες σε όσους από εσάς επιλέξετε το Λονδίνο για τις γιορτές. Το ίδιο ισχύει και για το σύνολο των Βρετανικών Νήσων. Με απλά λόγια, η καλοκαιρία θα είναι το κυρίαρχο στοιχείο.

Θερμοκρασίες: Γύρω στους 8-10 βαθμούς.

Πιθανότητα Χιονόπτωσης: 4%

 

Αποτέλεσμα εικόνας για λονδινο

 

ΠΑΡΙΣΙ: Mάλλον ..ανοιξιάτικες θα είναι οι καιρικές συνθήκες στο Παρίσι, με την θερμοκρασία σε ιδιαίτερα ήπιες τιμές. Η πιθανότητα να σημειωθούν βροχές, είναι πολύ μικρή και εντοπίζεται κυρίως προς την Πρωτοχρονιά, όπου και διαφαίνεται μικρή πτώση στην Θερμοκρασία. Σε γενικές γραμμές πάντως, και εδώ ο καιρός θα είναι σύμμαχος στους ταξιδιώτες.

Θερμοκρασίες: 10-13c

Πιθανότητα Χιονόπτωσης: 2%

Αποτέλεσμα εικόνας για parisi

BΑΡΚΕΛΩΝΗ:  Πολύ καλές, σχεδόν ανοιξιάτικες οι καιρικές συνθήκες στην Βαρκελώνη, με την πιθανότητα βροχής να είναι μηδαμινή. Σύμμαχες και εδώ, οι καιρικές συνθήκες σε όσους από εσάς, επιλέξατε την Βαρκελώνη για τις διακοπές σας.

Θερμοκρασίες: 12-18c

Πιθανότητα Χιονόπτωσης: 0%

Αποτέλεσμα εικόνας για barkelvnh

 

MAΔΡΙΤΗ : Βελτιωμένος και ηλιόλουστος ο καιρός, ενώ κάποιες αραιές συννεφιές θα αυξάνονται κατά τόπους. Η πιθανότητα εμφάνισης κακοκαιρίας, είναι μηδαμινή, με τις καιρικές συνθήκες, κατάλληλες και σύμμαχες προς όλους όσους επέλεξαν την πρωτεύουσα της Ισπανίας για τις διακοπές τους!

Θερμοκρασίες: 7-13c

Πιθανότητα Χιονόπτωσης: 1%

Αποτέλεσμα εικόνας για μαδριτη

 

ΛΙΣΑΒΟΝΑ: Κατά περιόδους συννεφιές, ενδεχομένως να δώσουν κάποιες τοπικές βροχές, κυρίως προς την Πρωτοχρονιά. Σε γενικές γραμμές πάντως, ο καιρός θα είναι ήπιος, χωρίς να είναι ικανός να ανατρέψει τα σχέδιά σας! Μια ομπρέλα στις περιπλανήσεις σας, είναι υπέραρκετη!

Θερμοκρασίες: 12-14c

Πιθανότητα Χιονόπτωσης: 0%

 

Αποτέλεσμα εικόνας για ΛΙΣΑΒΌΝΑ

 

 

MΙΛΑΝΟ: Καλός ο καιρός σε γενικές γραμμές, με μικρή πιθανότητα βροχών, κυρίως μετά τα Χριστούγεννα ( 25/12). Η θερμοκρασία σε φυσιολογικά,χειμερινά επίπεδα. Περισσότερο κρύο προς τις ημέρες της Πρωτοχρονιάς!

Θερμοκρασίες: 7-10c

Πιθανότητα Χιονόπτωσης: 30% ( προς την πρωτοχρονιά.

Αποτέλεσμα εικόνας για μιλανο

 

ΖΥΡΙΧΗ: Κάποιες τοπικές βροχές, δεν θα είναι ικανές να χαλάσουν τα σχέδια όσων από εσάς αποφασίσατε να επισκεφθείτε την Ζυρίχη. Το κρύο θα είναι πάντως αισθητό, με κλιμάκωση όσο θα πλησιάζουμε στην Πρωτοχρονιά. Υπαρκτή και η πιθανότητα να χιονίσει τις ίδιες μέρες.

Θερμοκρασίες: 6-7c, σε πτώση προς την Πρωτοχρονιά.

Πιθανότητα Χιονόπτωσης: 57%

Αποτέλεσμα εικόνας για ΖΥΡΙΧΗ

 

 

ΡΩΜΗ: Βελτιωμένος ο καιρός τα Χριστούγεννα, ενώ κάποιες βροχές, ίσως απασχολήσουν την πόλη ( και την Ιταλία γενικότερα) προς την Πρωτοχρονιά. Η θερμοκρασία σε νορμάλ τιμές, αλλά σε πτώση και εδώ προς την Πρωτοχρονιά.

Θερμοκρασίες: 7-12c

Πιθανότητα Χιονόπτωσης: 7%

 

Αποτέλεσμα εικόνας για ρωμη

 

 

ΒΕΛΓΙΟ: Με καλές καιρικές συνθήκες, θα κυλίσουν στο Βέλγιο οι γιορτές. Η πιθανότητα να βρέξει, εντοπίζεται κυρίως στις 22-24 του μήνα, ενώ το υπόλοιπο διάστημα, φαίνεται να κυλάει ομαλά.

Θερμοκρασίες: 7-9c

Πιθανότητα Χιονόπτωσης: 9%

 

Αποτέλεσμα εικόνας για belgio

 

ΜΟΝΑΧΟ: Iδιαίτερα βροχερός ο καιρός το διάστημα 22-25 του μήνα, με βελτίωση αλλά και πτώση της θερμοκρασίας προς την Πρωτοχρονιά. Αυξημένη πάντως εδώ η πιθανότητα χιονόπτωσης προς την Πρωτοχρονιά.

Θερμοκρασίες: 7-8c

Πιθανότητα Χιονόπτωσης: 74%

Αποτέλεσμα εικόνας για μοναχο

 

KΟΠΕΝΧΑΓΗ:  Κρύος ο καιρός, ενώ θα έχουμε και βροχές μέχρι τις 23-24. Βελτίωση αργότερα, με πτώση της θερμοκρασίας. Δεν φαίνεται πάντως να πέφτει τόσο, ώστε να δώσει χιονοπτώσεις.

Θερμοκρασίες: 5-6c

Πιθανότητα Χιονόπτωσης: 23%

Αποτέλεσμα εικόνας για κοπεγχαγη

 

 

OΣΛΟ: Κακοκαιρία, με ενδεχομένως πυκνές χιονοπτώσεις, μέχρι και τις 24 του μήνα. Να έχετε υπόψην σας τυχών καθυστερήσεις, όσοι έχετε αναμενόμενη άφιξη πριν τις 24. Ο καιρός πάντως βελτιώνεται αισθητά από τις 25 και μετά, παραμένοντας καλός μέχρι και την Πρωτοχρονιά.

Θερμοκρασίες: -2 -1c

Πιθανότητα Χιονόπτωσης: 98%

Αποτέλεσμα εικόνας για oslo snow

 

ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ:  Tσουχτερό κρύο, με την θερμοκρασία σε τιμές παγετού, ενώ μέχρι τις 23-24, θα χιονίζει ασθενώς. Βελτίωση ως προς τα φαινόμενα τα Χριστούγεννα, με τον καιρό να παραμένει βελτιωμένος μέχρι και την Πρωτοχρονιά.

Θερμοκρασίες: -1c

Πιθανότητα Χιονόπτωσης: 92%

Αποτέλεσμα εικόνας για στοκχόλμη xioni

 

EΛΣΙΝΚΙ : Καθαρά Χριστουγεννιάτικος ο καιρός με τσουχτερό κρύο και παροδικές χιονοπτώσεις ασθενούς -κατά βάση- έντασης κατά περιόδους. Δεν φαίνονται πάντως ικανές να δημιουργήσουν προβλήματα.

Θερμοκρασίες: -4c

Πιθανότητα Χιονόπτωσης: 100%

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΛΣΙΝΚΙ

 

 

ΑΓΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ: Συνθήκες παγετού, όλο το διάστημα των εορτών, με χιονοπτώσεις κατά περιόδους, να δίνουν ένα άκρως εορταστικό κλίμα!  Και εδώ δεν φαίνεται να είναι τόσες ώστε να δημιουργήσουν προβλήματα.

Θερμοκρασίες: -6c

Πιθανότητα Χιονόπτωσης: 100%

 

Αποτέλεσμα εικόνας για αγια πετρουπολη

 

MOΣΧΑ: Τσουχτερό κρύο, χωρίς όμως κάτι ιδιαίτερο από χιονοπτώσεις. Γενικά, δεν φαίνεται κάποια σημαντική κακοκαιρία στην περιοχή, ικανή να χαλάσει τα σχέδια των ταξιδιωτών.

Θερμοκρασίες: -4c

Πιθανότητα Χιονόπτωσης: 100%

Αποτέλεσμα εικόνας για mosxa

 

BΑΡΣΟΒΙΑ: Γενικά όχι καλές οι καιρικές συνθήκες κατά την περίοδο των εορτών, με συννεφιές, χιονόνερα, ή και χιονοπτώσεις. Δεν φαίνεται πάντως κακοκαιρία τέτοια ώστε να προκαλέσει προβλήματα.

Έντονο το κρύο κυρίως προς την Πρωτοχρονιά.

Θερμοκρασίες: -1 μέχρι 4c

Πιθανότητα Χιονόπτωσης: 87%

Αποτέλεσμα εικόνας για barsobia

 

BOΥΚΟΥΡΕΣΤΙ: Kαλές καιρικές συνθήκες, με θερμοκρασίες τυπικές του Δεκέμβρη. Πτώση με έντονο κρύο, φαίνεται προς την Πρωτοχρονιά, χωρίς όμως να συνδιάζεται με αξιόλογα φαινόμενα.

Θερμοκρασίες: 0-5c

Πιθανότητα Χιονόπτωσης: 56%

Αποτέλεσμα εικόνας για βουκουρεστι

 

 

ΠΡΑΓΑ: Γενικά καλός καιρός, με συννεφιές οι οποίες ίσως δίνουν κάποιες πρόσκαιρες βροχές, άνευ σημασίας. Η θερμοκρασία σε φυσιολογικές τιμές. Γενικά δεν φάινεται ο καιρός να προκαλέσει προβλήματα, παραμένοντας ήπιος.

Θερμοκρασίες: 7-10c

Πιθανότητα Χιονόπτωσης: 24%

Αποτέλεσμα εικόνας για πραγα

 

BΟΥΔΑΠΕΣΤΗ: Κρύος καιρός, όχι όμως κάτι ιδιαίτερο. Η πιθανότητα βροχής ή χιονόπτωσης, ικανής να προκαλέσει κάποια προβλήματα, είναι ελάχιστη, σε γενικές γραμμές ο καιρός θα είναι σύμμαχος στο ταξίδι σας! Περισσότερο κρύο προς την Πρωτοχρονιά!

Θερμοκρασίες: 3-6c

Πιθανότητα χιονόπτωσης: 27%

 

Αποτέλεσμα εικόνας για βουδαπεστη

Μην ξεχνάτε να πατήσετε Like και να ενημερώνεστε απο την σελίδα μας στο Facebook ΕΔΩ ενώ στο κανάλι μας στο Youtube ΕΔΩ θα ανεβαίνουν όλα τα καιρικά βίντεο.
Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Font Resize
Contrast