Ο καιρός της Τετάρτης-Καταιγίδες σε Θράκη

 

Πρόσκαιρη μεταβολή, μόνο στην ανατολική Μακεδονία και κυρίως την Θράκη και τις ακτές αυτής, θα παρουσιάσει μέσα στην ΤΕΤΑΡΤΗ ο καιρός. Το σύντομο πέρασμα μιας μικροδιαταραχής ( η οποία θα δώσει πολύ ισχυρές βροχοπτώσεις σε Κωσταντινούπολη και Τουρκία) θα μεταβάλλει πρόσκαιρα τον καιρό, στα ανωτέρω τμήματα. Έτσι, το μεσημέρι και κυρίως το απόγευμα, οι κάτοικοι της ανατολικής Μακεδονίας και κυρίως της Θράκης, θα πρέπει να δούν τα σύννεφα να πυκνώνουν, και μεταξύ μεσημεριού και απογευματινών ωρών, θα εκδηλωθούν μπόρες και τοπικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα, ενδέχεται να είναι έντονα και να επηρεάσουν και παράκτια τμήματα. Στην υπόλοιπη βόρεια χώρα, η διαταραχή αυτή δεν θα γίνει αντιληπτή, πέραν από την πρόσκαιρη ενίσχυση του βαρδάρη για λίγο τις πρωινές ώρες στην κεντρική Μακεδονία και τις τοπικές συννεφιές. Καμία μεταβολή στην υπόλοιπη χώρα.

Όλα αυτά, θα αποτελούν παρελθόν από την ΠΕΜΠΤΗ και έπειτα, καθώς ο καιρός βελτιώνεται στα προαναφερθέντα τμήματα, με την ηλιοφάνεια να επιστρέφει για τις επόμενες ημέρες. Οι καλοκαιρινές συνθήκες, φαίνεται να διατηρούνται γενικά μέχρι και τα μέσα του μήνα!

Μην ξεχνάτε να πατήσετε Like και να ενημερώνεστε απο την σελίδα μας στο Facebook ΕΔΩ ενώ στο κανάλι μας στο Youtube ΕΔΩ θα ανεβαίνουν όλα τα καιρικά βίντεο.
Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Font Resize
Contrast