Κεραυνός εν μέσω χιονοθύελλας χτύπησε σπίτι στην Κοζάνη
- Φωκίων Χωρινός
- on Ιαν, 10, 2019
- No Comments.
- 2455 Views

Λαχτάρησε για τα καλά μια οικογένεια, όταν ένας κεραυνός που έπεσε εν μέσω χιονοθύελλας μετέτρεψε σε… βόμβα τον λέβητα του σπιτιού της, το οποίο υπέστη εκτεταμένες ζημιές!
Ευτυχώς, όμως, τα μέλη της βρίσκονταν σε άλλο σημείο του σπιτιού.
Ολόκληρη η κοινότητα Οινόη του δήμου Κοζάνης σηκώθηκε στο πόδι στις 5.30΄ το απόγευμα της Τετάρτης, εξ αιτίας του εκκωφαντικού κρότου που ακούστηκε σε μεγάλη απόσταση. Μετά το ισχυρό πρώτο σοκ που δοκίμασαν, η ιδιοκτήτρια του σπιτιού και τα παιδιά της που βρίσκονταν μέσα όταν έγινε η έκρηξη, βγήκαν αναστατωμένοι να δουν τι είχε συμβεί.
Η ισχυρότατη ηλεκτρική εκκένωση είχε χτυπήσει τον λέβητα που εξερράγη διαλύοντας την σκεπή του κτίσματος όπου βρισκόταν και εκτοξεύοντας την καμινάδα, τα κεραμίδια και άλλα υλικά σε απόσταση δεκάδων μέτρων! Παρ’ όλα αυτά, η ιδιοκτήτρια είχε την ψυχραιμία να τραβήξει φωτογραφίες και βίντεο από την εικόνα καταστροφής και να τις στείλει στο kozan.gr!
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Δημοφιλή Άρθρα
- Αυτά είναι τα 5 ενεργά ηφαίστεια της Ελλάδας (127430)
- Ιστορικό κύμα ψύχους στην Ευρώπη- τι αναμένεται στην χώρα μας (100786)
- ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΦΥΣΗΤΗΡΑΣ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ-ΒΙΝΤΕΟ (55157)
- Λευκά Χριστούγεννα? Ποιες περιοχές θα δούνε χιόνια (41049)
- Τα παράξενα του 2021 συνεχίζονται: Λίμνη εμφανίζεται σε ένα… βράδυ σε χωράφι (32695)
Αναζήτηση
Πρόσφατα Άρθρα
Κατηγορίες
Ετικέτες
To find out more, including how to control cookies, see here: Cookie Policy