Ενδεικτικά υψόμετρα ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΩΝ την Παρασκευή
- Φωκίων Χωρινός
- on Ιαν, 02, 2019
- No Comments.
- 2040 Views

Μια νέα ατμοσφαιρική διαταραχή μέσα στην Παρασκευή, θα συναντήσει το προϋπάρχον ψύχος που θα μας απασχολεί από ΠΕΜΠΤΗ, με αποτέλεσμα, πυκνές χιονοπτώσεις, να σημειωθούν αυτή την φορά σε όλα τα πεδινά Θεσσαλίας-Μακεδονίας και Θράκης.
Ο ΚΥΡΙΟΣ ΟΓΚΟΣ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ θα εντοπίζεται σε ΘΕΣΣΑΛΙΑ-ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και αργότερα ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και πρόσκαιρα ΘΡΑΚΗ.
ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ θα σημειωθούν και στην ΑΤΤΙΚΗ, ακόμη και σε ημιπεδινά τμήματα των δυτικών τμημάτων της πρόσκαιρα.
Αξίζει να σημειωθεί, πως μέσα στην ημέρα, θα εκδηλωθούν χιονομπόρες/χιονοχάλαζο, ακόμη και σε περιοχές της δυτικής χώρας και των Επτανήσων, με πολύ χαμηλό υψόμετρο!
Υποχώρηση των φαινομένων από την νύχτα και από τα δυτικά.
Kατεβάστε την εφαρμογή μας:
Μην ξεχνάτε να πατήσετε Like και να ενημερώνεστε απο την σελίδα μας στο Facebook ΕΔΩ ενώ στο κανάλι μας στο Youtube ΕΔΩ θα ανεβαίνουν όλα τα καιρικά βίντεο.
Δημοφιλή Άρθρα
- Ιστορικό κύμα ψύχους στην Ευρώπη- τι αναμένεται στην χώρα μας (99270)
- Λευκά Χριστούγεννα? Ποιες περιοχές θα δούνε χιόνια (40522)
- Εύβοια: Οι θυελλώδεις βοριάδες γκρέμισαν τις ανεμογεννήτριες-Φωτο (28004)
- Ο Φλεβάρης και αν φλεβίσει…. Προοπτική επόμενης περιόδου. (25692)
- Η εξέλιξη του χιονιά- ψύχος καθ οδόν (23667)
Αναζήτηση
Πρόσφατα Άρθρα
Κατηγορίες
Ετικέτες
To find out more, including how to control cookies, see here: Cookie Policy