Χάρτης βροχών Τρίτης

Η εξασθενημένη διαταραχή ανώτερης ατμόσφαιρας, παραμένει και την ΤΡΙΤΗ, πάνω από τον Ελλαδικό χώρο. Έτσι, αρκετές είναι και πάλι οι περιοχές, που θα δεχθούν βροχές, μπόρες και τοπικές καταιγίδες, οι τελευταίες κυρίως τις μεσημεριανές ώρες στα ηπειρωτικά.

Ο κύριος όγκος φαινομένων ( μπλε χρώμα) φαίνεται να πέφτει στο Αιγαίο, την Χαλκιδική, την ανατολική Μακεδονία και την Θράκη. Σε αυτά τα τμήματα, τα οποία καλύπτονται από μπλε χρωματισμό, οι βροχές θα έχουν αξιόλογο χαρακτήρα, δεν αναμένεται πάντως να προκαλέσουν προβλήματα.

Ορεινές περιοχές στην ΠΙΝΔΟ και την Πελοπόννησο, θα δεχθούν επίσης δυνατές μπόρες και καταιγίδες, τις μεσημεριανές-απογευματινές ώρες.

Στις υπόλοιπες περιοχές που καλύπτονται με γαλάζιο χρώμα, η πιθανότητα βροχής, είναι μειωμένη, και αν αυτό συμβεί, θα είναι κατά κανόνα σύντομες μπόρες ή τοπικές βροχές, μικρής διάρκειας και έντασης.

Ο καιρός θα καθαρίσει παντού προς την νύχτα-ξημέρώματα ΤΕΤΑΡΤΗΣ.

Άνεμοι γενικά ασθενείς.

 

Μην ξεχνάτε να πατήσετε Like και να ενημερώνεστε απο την σελίδα μας στο Facebook ΕΔΩ ενώ στο κανάλι μας στο Youtube ΕΔΩ θα ανεβαίνουν όλα τα καιρικά βίντεο.
Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Font Resize
Contrast