Συνεχίζονται οι βροχοπτώσεις-ισχυροί νοτιάδες στο Αιγαίο

Διαδοχικά ‘βροχοκύματα’ από την κεντρική Μεσόγειο, θα συνεχίζουν να επηρεάζουν την χώρα μας, τις επόμενες ημέρες, μέχρι και το Σάββατο. Αρκετές ώρες με βελτιωμένο καιρό, θα εναλλάσονται με αυξημένες συννεφιές, οι οποίες θα δίνουν έντονες βροχές σε πολλές περιοχές της χώρας μας. Καταιγίδες θα αναπτύσσονται στο Ιόνιο, τα παράκτια τμήματα αυτού καθώς και το Αιγαίο, ιδιαίτερα το ανατολικό καθώς και την Θράκη. Οι χιονοπτώσεις, θα εντοπίζονται καθαρά στις ορεινές περιοχές, με ενδεικτικό υψόμετρο τα 1000-1400m. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή, ενώ από το Σάββατο θα σημειώσει πτώση στα βόρεια.

Στην ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ο καιρός παραμένει νεφελώδης ενώ μέχρι και την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ θα βρέχει κατά περιόδους. Βελτίωση του καιρού από το Σάββατο και έπειτα. Η ομίχλη θα κυριαρχεί στην πόλη τα επόμενα 24ωρα, καθώς οι νοτιάδες από το Αιγαίο θα μεταφέρουν άφθονη υγρασία στον κόλπο της Θεσσαλονίκης, με την μορφή ομίχλης.  Η ατμόσφαιρα θα καθαρίσει από το Σάββατο, με τον βαρδάρη να ενισχύεται πρόσκαιρα στα 6 μποφόρ.

Αποτέλεσμα εικόνας για ομιχλη θεσσαλονικη

Στην ΑΤΤΙΚΗ αναμένονται πολλές γενικά βροχές το επόμενο 48άωρο, κατά τόπους και κατά περιόδους. Οι νοτιάδες, θα φτάνουν κατά διαστήματα και τα 7 μποφόρ.

Αποτέλεσμα εικόνας για βροχη αττικη

Μην ξεχνάτε να πατήσετε Like και να ενημερώνεστε απο την σελίδα μας στο Facebook ΕΔΩ ενώ στο κανάλι μας στο Youtube ΕΔΩ θα ανεβαίνουν όλα τα καιρικά βίντεο.
Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Font Resize
Contrast