Συνεχίζεται ο άστατος καιρός και την ΔΕΥΤΕΡΑ-ΔΕΙΤΕ που θα εκδηλωθούν καταιγίδες

Επιμένει και την ΔΕΥΤΕΡΑ ο άστατος καιρός, στο σύνολο της ηπειρωτικής-και όχι μόνο- χώρας. Ο καιρός θα ξεκινήσει αρχικά άστατος στο κεντρικό και κυρίως το βόρειο Αιγαίο. Παροδικές συννεφιές, θα δίνουν σύντομες μπόρες ή και καταιγίδες. Γρήγορα όμως εδώ ο καιρός θα αρχίσει να καθαρίζει. Όσο θα βαδίζουμε προς τις θερμές και πρώτες απογευματινές ώρες, ο άστατος καιρός θα κυριαρχήσει εκ νέου από το εσωτερικό της Πελοποννήσου έως και την Θράκη, με μπόρες και καταιγίδες. Τα φαινόμενα φαίνεται να είναι έντονα σε Θράκη και ανατολική-κεντρική Μακεδονία, δεν θα έχουν όμως μεγάλη έκταση. Στην ΑΤΤΙΚΗ, η πιθανότητα εκδήλωσης καταιγίδας περιορίζεται αύριο, παραμένει όμως υπαρκτή κυρίως στα βορειότερα τμήματα του νομού, τις θερμές ώρες της ημέρας. Στην ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, θα εκδηλωθούν μπόρες και καταιγίδες κυρίως στο εσωτερικό του νομού και τα γύρω ορεινά. Μικρή αλλά υπαρκτή πιθανότητα για εκδήλωση καταιγίδας και στην πόλη τις απογευματινές ώρες.

Η θερμοκρασία σε φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα σε όλη την χώρα, με τις μέγιστες στα ηπειρωτικά να μην ξεπερνάνε τους 33-34 βαθμούς. Κανένα πρόβλημα και από πλευράς ανέμων, γενικά στα πελάγη από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι.

Σε γενικές γραμμές, όλη η εβδομάδα θα κυλάει σε παρόμοιο μοτίβο, δηλαδή μεσημεριανού-απογευματινού τύπου μπόρες και καταιγίδες, κυρίως στα κεντρικά και βόρεια τμήματα. Τις καλύτερες καιρικές συνθήκες θα τις έχουμε στην δυτική χώρα και το Αιγαίο.

Μην ξεχνάτε να πατήσετε Like και να ενημερώνεστε απο την σελίδα μας στο Facebook ΕΔΩ ενώ στο κανάλι μας στο Youtube ΕΔΩ θα ανεβαίνουν όλα τα καιρικά βίντεο.
Please follow and like us:
Post Tagged with : 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Font Resize
Contrast