Πέρασμα καταιγίδων τις επόμενες ώρες-Δείτε σε ποιες περιοχές .

Το πρώτο μετωπικό σύστημα του Φθινοπώρου, που συνοδεύεται από καταιγίδες, βρίσκεται ήδη ανοιχτά του Ιονίου και κινείται ανατολικά. Το ψυχρό αυτό μέτωπο, αναμένεται να δώσει ένα πέρασμα ισχυρών βροχών και καταιγίδων στην δυτική Ελλάδα, το βόρειο Αιγαίο, κεντρική και ανατολική Μακεδονία και Θράκη.

Το μέτωπο αυτό, παρότι θα εξασθενήσει καθώς θα περνάει πάνω από την Πίνδο ( μιας και θα χάσει την δυναμικότητά του λόγω στεριάς) αναμένεται να ξαναενισχυθεί μόλις μπει στο Αιγαίο. Έτσι, θα έχουμε εκ νέου, σχηματισμό γραμμής καταιγίδων, προς το ξημέρωμα, οι οποίες θα επηρεάσουν κεντρική -ανατολική Μακεδονία και Θράκη. Όσο ανατολικότερα, τόσο αξιολογότερα τα φαινόμενα.

Στα κεντρικά, τα φαινόμενα θα εκδηλωθούν και εδώ με  την μορφή μπόρας ή καταιγίδας, ενώ νοτιότερα, δεν αναμένεται κάτι αξιόλογο, πέραν από σύντομες μπόρες, άνευ σημασίας.

Καταιγίδα προς το ξημέρωμα και στην ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, η οποία ενδεχομένως να έχει αξιόλογο χαρακτήρα. Βελτίωση του καιρού από το πρωί της ΤΕΤΑΡΤΗΣ.

Στην ΑΤΤΙΚΗ, πέραν της παροδικής συννεφιάς, δεν αναμένεται κάτι αξιόλογο από πλευράς φαινομένων, παρότι η πιθανότητα για ένα πολύ σύντομο πέρασμα όμβρων, είναι αυξημένη.

Μην ξεχνάτε να πατήσετε Like και να ενημερώνεστε απο την σελίδα μας στο Facebook ΕΔΩ ενώ στο κανάλι μας στο Youtube ΕΔΩ θα ανεβαίνουν όλα τα καιρικά βίντεο.
Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Font Resize
Contrast