Ο καιρός του τριημέρου-Καθαρής Δευτέρας

Η Άνοιξη, φαίνεται πως έρχεται δυναμικά και αποφασιστικά στην χώρα μας, την εβδομάδα που ξεκινάει. Ανοιξιάτικες και αρκετά ‘ζεστές’ συνθήκες, με τις μέγιστες να ξεπερνάνε και τους 20 βαθμούς, σε πολλά πεδινά ηπειρωτικά τμήματα. Ασθενείς γενικά άνεμοι, τόσο σε ξηρά όσο και σε θάλασσα, θα κάνουν την όλη κατάσταση εξαιρετική για κάθε είδους εξωτερική δραστηριότητα, κλαδέματα κτλ.

Στο ίδιο ακριβώς μοτίβο, φαίνεται πως θα κυλίσει και το ΤΡΙΗΜΕΡΟ της Καθαρής Δευτέρας. Άφθονες ώρες ηλιοφάνειας, ασθενείς άνεμοι και θερμοκρασίες γύρω στους 17 με 19 βαθμούς στα πεδινά ηπειρωτικά τμήματα. Οι αραιές συννεφιές που θα συνοδεύουν κατά διαστήματα το ΣΑΒΒΑΤΟ και την ΚΥΡΙΑΚΗ, δεν θα είναι ικανές να προκαλέσουν κανένα πρόβλημα.

Την ΚΑΘΑΡΗ ΔΕΥΤΕΡΑ τέλος, δείχνει πως οι συννεφιές στα δυτικά θα πυκνώσουν, με υπαρκτή την πιθανότητα για κάποιες τοπικες βροχές σε Ήπειρο. Στην υπόλοιπη χώρα, η πιθανότητα να βρέξει είναι πολύ μικρή, ενώ και οι θερμοκρασίες θα διατηρηθούν σε καθαρά ανοιξιάτικα επίπεδα.

Φυσικά αυτά είναι τα δεδομένα του συνόλου των προγνωστικών μοντέλων, αυτή την στιγμή η πιθανότητα επαλήθευση τους, είναι γύρω στο 65-70%. Για οτιδήποτε νεότερο προκύψει, θα υπάρχει συνεχής ροή ενημέρωσης.

Μην ξεχνάτε να πατήσετε Like και να ενημερώνεστε απο την σελίδα μας στο Facebook ΕΔΩ ενώ στο κανάλι μας στο Youtube ΕΔΩ θα ανεβαίνουν όλα τα καιρικά βίντεο.
Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Font Resize
Contrast