Νέες βροχές φέρνει η νέα εβδομάδα-ενισχύονται οι νοτιάδες

Μετά το πρόσκαιρο διάλειμμα της Κυριακής – αλλά και της αυριανής Δευτέρας- η νέα εβδομάδα, θα μας φέρει νέες βροχές. Τα μεγαλύτερα ύψη νερού φαίνεται να τα δέχονται και πάλι η δυτική Ελλάδα, το ανατολικό Αιγαίο και η Μακεδονία, με έμφαση τα ανατολικότερα τμήματά της και η Θράκη. Οι άνεμοι, ξαναστρέφονται σε νοτιάδες, με την θερμοκρασία σε άνοδο κυρίως στην νότια χώρα.  Τα λιγότερα φαινόμενα θα τα έχει η ανατολική Θεσσαλία-Εύβοια, η ανατολική Πελοπόννησος και η Αττική, οπου σε αυτά τα τμήματα, κατά κανόνα οι συννεφιές δεν θα δίνουν φαινόμενα αξιόλογα, παρότι θα βρέξει κατά τόπους.

Πυκνές χιονοπτώσεις εκ νέου σε όλη την ορεινή Πίνδο.

 

Δείξτε προσοχή σε τμήματα της δυτικής χώρας καθώς και σε ανατολική Μακεδονία-Θράκη και ανατολικό Αιγαίο. Οι βροχές που αναμένεται να πέσουν σε αυτές τις περιοχές, θα έχουν αξιόλογο έως και έντονο χαρακτήρα, και δεδομένου του ήδη κορεσμένου εδάφους από τις προηγούμενες κακοκαιρίες, ο κίνδυνος πλημμυρικών επεισοδίων, είναι μεγάλος. Φροντίστε για την αποστράγγιση των χωραφιών/εγκαταστάσεών σας. Να κινήστε με ιδιαίτερη προσοχή στο ορεινό οδικό δίκτυο των τμημάτων αυτών, καθώς ο κίνδυνος για κατολισθήσεις είναι επίσης μεγάλος. 

Μην ξεχνάτε να πατήσετε Like και να ενημερώνεστε απο την σελίδα μας στο Facebook ΕΔΩ ενώ στο κανάλι μας στο Youtube ΕΔΩ θα ανεβαίνουν όλα τα καιρικά βίντεο.
Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Font Resize
Contrast