Δελτίο Καταιγίδων-Κυριακή 29/7-ΧΑΡΤΗΣ

Πέρασμα διαταραχής ανώτερης ατμόσφαιρας, ενσωματωμένη στην κύρια ψύχρη λίμνη, θα δώσει μέσα στην Κυριακή, δυναμικό αίτιο το οποίο θα πυροδοτήσει αναπτύξεις καταιγίδων, ικανών να προκαλέσουν προβλήματα στις παρακάτω περιοχές.

Επίπεδο Προειδοποίησης 1 εκδίδεται για ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ από το ύψος της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και ανατολικότερα, έως την ΘΡΑΚΗ. Σε αυτά τα τμήματα, ο καιρός θα καταστεί ιδιαίτερα άστατος μέσα στην ημέρα, με μπόρες και τοπικά ισχυρές καταιγίδες. Πολύ πιθανόν αυτές να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους. Στα ΠΑΡΑΚΤΙΑ Τμήματα, η πιθανότητα για καταιγίδες υπάρχει τις πρωινές-προμεσημβρινές ώρες, ενώ αργότερα ο καιρός εδώ θα καθαρίσει.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Οι συνθήκες δείχνουν ευνοϊκές για εκδήλωση καταιγίδας, πιθανώς μάλιστα ισχυρής ακόμη και μέσα στην πόλη. Αυτό θα συμβεί μεταξύ μεσημεριανών-πρώτων βραδινών ωρών. Καλύτερος ο καιρός στην ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ , εδώ αν θα σημειωθεί βροχή, θα είναι τις πρωινές-προμεσημβρινές μόνο ώρες, ενώ γρήγορα ο καιρός θα καθαρίσει.

Επίπεδο Προειδοποίησης 1 Εκδίδεται για ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ-ΕΥΒΟΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ. Και εδώ, τις μεσημεριανές-απογευματινές ώρες, αναμένονται αντίστοιχα φαινόμενα, δηλαδή μπόρες και τοπικά ισχυρές καταιγίδες.

ΑΤΤΙΚΗ: Και η ΚΥΡΙΑΚΗ δείχνει να δίνει στον νομό καταιγίδες, πιθανώς μάλιστα ισχυρές στα βορειότερα κυρίως τμήματα. Τα φαινόμενα θα εστιάζονται μεταξύ μεσημεριανών και πρώτων απογευματινών ωρών, με βελτίωση αργότερα.

Στις υπόλοιπες περιοχές, αν και θα εκδηλωθούν κάποιες μεμονωμένες μπόρες και καταιγίδες, αυτές θα εστιάζονται στα ορεινά τμήματα και δεν θα έχουν την διάρκεια/ένταση των προαναφερθέντων τμημάτων.

Μην ξεχνάτε να πατήσετε Like και να ενημερώνεστε απο την σελίδα μας στο Facebook ΕΔΩ ενώ στο κανάλι μας στο Youtube ΕΔΩ θα ανεβαίνουν όλα τα καιρικά βίντεο.
Please follow and like us:

One Response so far.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Font Resize
Contrast