Άστατος ο καιρός το ΣΚ-ΔΕΙΤΕ που θα βρέξει

ΣΑΒΒΑΤΟ 7/7/18

Συνθήκες έντονης αστάθειας μέσα στην ημέρα, στο σύνολο της Μακεδονίας και της Θράκης. Η μέρα ήδη από τις πρωινές ώρες θα ξεκινήσει με άστατο καιρό και διάσπαρτες μπόρες/καταιγίδες. Τις θερμές ώρες της ημέρας, ισχυρές καταιγίδες  σε κεντρική Μακεδονία από το ύψος της Θεσσαλονίκης και ανατολικότερα, σε ανατολική Μακεδονία και ηπειρωτική Θράκη. Αργά το απόγευμα ο καιρός θα βελτιωθεί.

ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ 2: Εκδίδεται για τον άξονα της Πίνδου καθώς και για μέρος της κεντρικής Μακεδονίας-ανατολικής και Θράκη. Οι μεσημεριανές καταιγίδες σε αυτά τα τμήματα, θα έχουν έντονο χαρακτήρα, ισχυρούς ανέμους και πιθανόν να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις.

Αστατος ο καιρός και στην ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ με μπόρες ή και καταιγίδες, ισχυρότερες στα ανατολικά του νομού προς τις λίμνες. Βελτίωση από τις απογευματινές ώρες και έπειτα.

Στην Χαλκιδική πάντως, τα διαστήματα ηλιοφάνειας θα είναι μεγάλα και η πιθανότητα να βρέξει πολύ μικρή στα πόδια.

ΚΥΡΙΑΚΗ 8/7/18

Συνεχίζεται ο άστατος καιρός στα προαναφερθέντα τμήματα, αλλά επεκτείνεται και σε ΣΤΕΡΕΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΤΤΙΚΗ. Αντίθετα στην κεντρική Μακεδονία και κυρίως στην ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΘΕΡΜΑΙΚΟ η πιθανότητα να βρέξει είναι πολύ μικρή, καθώς θα επικρατήσει μέτριος βαρδάρης. Ισχυρές καταιγίδες και στην ορεινή Πελοπόννησο, εκτός από τα τμήματα που αναφέρονται ήδη από το Σάββατο.

Στην ΑΤΤΙΚΗ συγκεκριμένα, θα έχουμε μέσα στην ημέρα αναπτύξεις νεφών, και προς το απόγευμα υπάρχει αυξημένη πιθανότητα να εκδηλωθεί μπόρα ή και καταιγίδα. Βελτίωση του καιρού από το απόγευμα αργά και έπειτα.

Στην ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ η αστάθεια περιορίζεται στα ανατολικά του νομού και προς την ορεινή Χαλκιδική, η ηλιοφάνεια θα κυριαρχεί στην πόλη και στις ακτές Θερμαϊκού.

Καλός ο καιρός παραμένει στα πόδια της Χαλκιδικής.

Μην ξεχνάτε να πατήσετε Like και να ενημερώνεστε απο την σελίδα μας στο Facebook ΕΔΩ ενώ στο κανάλι μας στο Youtube ΕΔΩ θα ανεβαίνουν όλα τα καιρικά βίντεο.
Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Font Resize
Contrast