Βραδινή «βόλτα» αγριογούρουνων στη Θεσσαλονίκη.!!

Ο φακός του «Meteology LiveCams Application» συνέλαβε ένα κοπάδι αγριογούρουνων στην ανατολική Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην περιοχή Ελαιώνες.

Στην κατοικήσιμη περιοχή Ελαιώνες στην ανατολική Θεσσαλονίκη, οι βραδινές βόλτες αγριογούρουνων είναι ένα καθημερινό συχνό φαινόμενο, το οποίο πλέον δεν δημιουργεί καμία έκπληξη, όπως αναφέρουν οι κάτοικοι. Κατά τις βραδινές ώρες συνήθως, κοπάδια από πολλά αγριογούρουνα ψάχνουν για τροφή στην γύρω περιοχή, ενώ ιδιαίτερη εντύπωση κάνει το γεγονός ότι, τα συγκεκριμένα ζώα έχουν εξοικειωθεί τόσο πολύ που πολλές φορές οι γάτες και οι σκύλοι της περιοχής, δεν αντιδρούν καθόλου όταν έρχονται σε κοντινή απόσταση και πολλές φορές μάλιστα, ψάχνουν «μαζί» στους ίδιους κάδους σκουπιδιών για να τραφούν.

Βέβαια στο γεγονός συμβάλει και το ότι η συγκεκριμένη περιοχή είναι στους πρόποδες του Πανοράματος, ενώ στην γύρω περιοχή υπάρχει μεγάλο μέρος με δασική έκταση.

Μην ξεχνάτε να πατήσετε Like και να ενημερώνεστε απο την σελίδα μας στο Facebook ΕΔΩ ενώ στο κανάλι μας στο Youtube ΕΔΩ θα ανεβαίνουν όλα τα καιρικά βίντεο.
Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Font Resize
Contrast