Θεσσαλονίκη: ‘Καλοκαιρινός’ ο καιρός την 25η Μαρτίου

Καιρικές συνθήκες…παραγγελία για την Θεσσαλονίκη ( και όλη την Ελλάδα φυσικά) ήρθαν για την ημέρα της Εθνικής μας Επετείου. Αναλυτικότερα για Θεσσαλονίκη, η μέρα θα ξεκινήσει και θα τελειώσει με πλήρη αιθρία. Ένας μέτριος ελαφρύς βαρδάρης, θα δίνει εξαιρετική διαύγεια και πολύ καλή ποιότητα ατμοσφαιρικού αέρα στην πόλη, ενώ ήδη από τις πρωινές ώρες, η θερμοκρασία θα ‘προιδεάζει’ για την εξέλιξη της ημέρας. Οι Εκδηλώσεις θα πρέπει να γίνουν με την θερμοκρασία εκείνες τις ώρες στους 16 με 17 βαθμούς, ενώ το μεσημέρι, θα δούμε τον υδράργυρο να σκαρφαλώνει ακόμη και στους 21-22 βαθμούς. Ακόμη υψηλότερες τιμές αναμένονται στο εσωτερικό του κάμπου της κεντρικής Μακεδονίας, όπου εδώ πρόσκαιρα ίσως σημειωθούν και 24άρια με 25άρια!

Το Σάββατο, η ηλιοφάνεια διατηρείται, με την θερμοκρασία το μεσημέρι σε μικρή πτώση, από τους 22 βαθμούς της Παρασκευής, θα πάμε στους 16-17, καθώς ο θερμός βαρδάρης, θα δώσει την θέση του, το μεσημέρι του Σαββάτου σε μια σαφώς ψυχρότερη θαλάσσια αύρα από τον Θερμαικό, ρίχνοντας την θερμοκρασία, μόνο ως προς τις μέγιστες.

Την Κυριακή τέλος, θα δούμε τον ουρανό να παίρνει αυτή την γαλακτώδη όψη και τον ήλιο να θαμπώνει, καθώς, κυρίως προς το μεσημέρι και μετά, θα μας έρθουν αραιές νεφώσεις και σκόνη από τα δυτικά. Η θερμοκρασία παραμένει στα επίπεδα του Σαββάτου, δηλαδή το πρωί γύρω στους +10 στο κέντρο, το μεσημέρι γύρω στους 17.

Μην ξεχνάτε να πατήσετε Like και να ενημερώνεστε απο την σελίδα μας στο Facebook ΕΔΩ ενώ στο κανάλι μας στο Youtube ΕΔΩ θα ανεβαίνουν όλα τα καιρικά βίντεο.
Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Font Resize
Contrast