ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ METEOLOGY ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Η ομάδα μας στηριζόμενη από άτομα με πραγματικό μεράκι και αγάπη για τον καιρό, ξεκίνησε και συνεχίζει να τροχοδρομεί επάνω στις ράγες της Ορθής μετάδοσης Πληροφορίας, του Αλληλοσεβασμού, της Συνεργασίας, της Σύμπνοιας.

Το εθελοντικό έργο το οποίο σε καθημερινή βάση παράγουμε, δεν άργησε να βρει χιλιάδες ανταποκριτές. Ένα έργο, που – όπως θα διαπιστώσετε παρακάτω- τελικά δεν περιορίζεται μόνο στην ενημέρωση πολιτών, αλλά και φορέων.

Βαριά λέξη η τελευταία!!

Αλλά όταν χτύπησε το τηλέφωνο μας και στην άλλη γραμμή ήταν η » Διεύθυνση της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης», εκεί καταλάβαμε ότι πράγματι, κάτι κάνουμε σωστά. Καταλάβαμε, ότι όλη αυτή η προσπάθεια, τελικά βρίσκει ανταπόκριση!

 

Έτσι λοιπόν η πρόταση συνεργασίας ήρθε και όπως ήταν φυσικό,αμέσως ανταποκριθήκαμε .

Η πρόταση ήταν ως καιρική ομάδα που είμαστε, να κάνουμε on-line μάθημα μετεωρολογίας, σε όλα τα μέλη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης και να μοιραστούμε τις γνώσεις μας, στο τόσο σημαντικό έργο τους. Η επιτυχία ξεπέρασε κάθε προσδοκία, αφού η συμμετοχή με μέλη από όλη την Ελλάδα ξεπέρασε κατά πολύ τις προσδοκίες.100+μέλη από όλη την Ελλάδα παρακολούθησαν το σεμινάριο, και ακόμα τόσα έκαναν αίτηση για το επόμενο μάθημα.

 Ευχαριστούμε από καρδιάς όλη την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης για την εμπιστοσύνη της απέναντι στο έργο μας, και την ευκαιρία που μας έδωσαν, να μεταδώσουμε τις γνώσεις μας, σε ανθρώπους που σε καθημερινή βάση βρίσκονται εκεί έξω, προασπίζοντας το υπέρτατο αγαθό, αυτό της ζωής..! 

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τα on-line μαθήματα και ευχόμαστε η συνεργασία μας , να αποδώσει τα μέγιστα.

Είμαστε εδώ για να προσφέρουμε σε όσους μας χρειάζονται.

Με εκτίμησή,

Φωκίων Χωρινός – Τζούμα Έφη

Μην ξεχνάτε να πατήσετε Like και να ενημερώνεστε απο την σελίδα μας στο Facebook ΕΔΩ ενώ στο κανάλι μας στο Youtube ΕΔΩ θα ανεβαίνουν όλα τα καιρικά βίντεο.
Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Font Resize
Contrast