Σε ισχύ Δελτίο Καταιγίδων

Πολλές βροχές τις επόμενες ώρες αλλά και την ΤΕΤΑΡΤΗ στην δυτική και βόρεια χώρα, καθώς και σε τοπικό επίπεδο, στις υπόλοιπες περιοχές. Αναπτύξεις καταιγίδων, θα έχουμε στα βόρεια θαλάσσια και παράκτια τμήματα, καθώς και την δυτική χώρα. Σε αυτές τις περιοχές, τα φαινόμενα, θα έχουν κατά τόπους και ένταση. Στα υπόλοιπα τμήματα ( κεντρικά και νότια καθώς και νότιο Αιγαίο) η αστάθεια θα είναι σχετικά περιορισμένη, με τις καταιγίδες/μπόρες να έχουν περισσότερο τοπικό χαρακτήρα.

Ενίσχυση των νοτιάδων στο Αιγαίο, στα 5 με 6 μποφόρ.

Δείξτε προσοχή κατά τις μετακινήσεις σας, καθώς οι καταιγίδες, θα συνοδεύονται από μεγάλα ύψη βροχής και ραγδαία ένταση.

Έντονη αστάθεια στην ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, με δυνατές μπόρες κατά διαστήματα. Νοτιάς, γύρω στα 4 με 5 μποφόρ στην πόλη.

Άστατος ο καιρός και στην Αττική, με μπόρες κατά διαστήματα αλλά και μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας. Νοτιάς και εδώ, γύρω στα 4 μποφόρ.

Οι βροχές συνεχίζονται και μέσα στην Πέμπτη, θα διευκρυνιστούν σε επόμενο δελτίο όμως, οι περιοχές που θα δεχθούν τα εντονότερα φαινόμενα.

Μην ξεχνάτε να πατήσετε Like και να ενημερώνεστε απο την σελίδα μας στο Facebook ΕΔΩ ενώ στο κανάλι μας στο Youtube ΕΔΩ θα ανεβαίνουν όλα τα καιρικά βίντεο.
Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Font Resize
Contrast