ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ -ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

Κατά την διάρκεια της Παρασκευής, εστιάζω την προσοχή σε ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ και ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ.

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ: Κατά την διάρκεια της ημέρας , αυξημένες νεφώσεις θα δίνουν διάσπαρτες χιονομπόρες. Τα φαινόμενα, η χιονόπτωση δηλαδή, φάινεται να έχει έντονο χαρακτήρα και να καταφέρνει ξαφνικές, αιφνίδιες χιονοστρώσεις τοπικής εμβέλειας, ακόμη και μέχρι τις θάλασσες ( αν φτάσουν). Δείξτε προσοχή κατά τις μετακινήσεις σας. Η πιθανή ηλιοφάνεια, μπορεί να εναλλάσεται ξαφνικά με ισχυρή χιονόπτωση και χιονόστρωση ακόμη και στον δρόμο. Πάντως με την παύση των φαινομένων, μιας και αυτά θα είναι όπως ανέφερα με την μορφή μπόρας, η χιονόστρωση θα λιώνει αμέσως στα πεδινά. Υποχώρηση των φαινομένων από το απόγευμα.

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ:

Αρχικά λίγες νεφώσεις, αυξημένες στα ανατολικά και βόρεια, όπου εδώ θα δίνουν χιονόνερο στα πεδινά, και παροδικές χιονοπτώσεις στα ψηλότερα. ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ των συνθηκών, περιμένω σε όλη την Πελοπόννησο από το μεσημέρι και μέχρι τις νυχτερινές ώρες, με βροχές στα παράκτια και πολύ πυκνές χιονοπτώσεις, περίπου πάνω από τα 450-600 μέτρα χοντρικά. Σημαντικά ύψη χιονιού θα βάλουν όλα τα ορεινά χωριά, ενώ στα λευκά θα ντυθεί και η Τρίπολη, με αξιόλογη χιονόστρωση.

 

Μην ξεχνάτε να πατήσετε Like και να ενημερώνεστε απο την σελίδα μας στο Facebook ΕΔΩ ενώ στο κανάλι μας στο Youtube ΕΔΩ θα ανεβαίνουν όλα τα καιρικά βίντεο.
Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Font Resize
Contrast