Ποια νέα εξαρτήματα του «Chaos» έδειξε ο Σπύρος Πανόπουλος;

Εξαρτήματα εκτυπωμένα από πανάκριβα υλικά και με υψηλές αντοχές έδειξε σε ανάρτησή του στο Instagram ο Έλληνας κατασκευαστής Σπύρος ΠανόπουλοςΤο υπερ-αυτοκίνητο Chaos το οποίο κατασκευάζει ο Σπύρος Πανόπουλος στην Ελλάδα δεν έχει ακόμα κυκλοφορήσει. Το κοινό περιμένει την αποκάλυψή του και είναι λογικό, από τη στιγμή που δεν έχει ακόμα εμφανιστεί να υπάρχει μεγάλη αγωνία για την τελική του σχεδίαση.

Οι απαιτήσεις ενός τέτοιου εγχειρήματος είναι πολύ μεγάλες και κυρίως από τη στιγμή που τα εξαρτήματα κατασκευάζονται στην Ελλάδα, όπως είναι η επιθυμία του δημιουργού.Μέρος αυτών των εξαρτημάτων αποκαλύπτει ανά τακτά χρονικά διαστήματα ο Σπύρος Πανόπουλος, κάτι που έκανε και πρόσφατα. Οι σχετικές εικόνες που έδωσε στη δημοσιότητα, αφορούσαν τις τάπες βενζίνης, τις αναρτήσεις αλλά και βάσεις από τα εμπρός φώτα.

Τάπα, αναρτήσεις και βάσεις. Αναφορικά με την τάπα όπου θα γίνεται τροφοδοσία καυσίμου, να σημειώσουμε ότι δεν θα είναι μία αλλά δύο καθώς το Chaos διαθέτει διπλά ντεπόζιτα, για κανονικό καύσιμο και για αγωνιστικό. Αναφορικά με τις αναρτήσεις, τις οποίες έδειξε και μπορείτε να δείτε και την σχετική εικόνα, οι συγκεκριμένες έχουν κατασκευαστεί (3D εκτύπωση) από τιτάνιο.

Η τάπα βενζίνης του Chaos

Τέλος ο Σπύρος Πανόπουλος έδειξε και ένα ακόμα αξεσουάρ που οι περισσότεροι δεν κατάλαβαν τι ακριβώς ήταν. Πρόκειται για τη βάση των εμπρός φωτιστικών σωμάτων που βρίσκεται ανάμεσα στα φώτα και στο σασί του οχήματος.

 

44.200 κωδικοίΣυνολικά το Chaos διαθέτει 44.200 εκτυπωμένους κωδικούς, που αφορούν από μία βίδα μέχρι και το… μοτέρ.Το project του ελληνικού υπερ-αυτοκινήτου συνεχίζει κανονικά και με αμείωτη ένταση. Στην ανάρτησή του στο Instagram ο Έλληνας κατασκευαστής εξήγησε και έναν από τους λόγους που υπάρχει η καθυστέρηση της αποκάλυψης του Chaos: «Αν είχαμε επιλέξει τον εύκολο και οικονομικό δρόμο θα ήμασταν πριν δύο χρόνια στο δρόμο. Οι προσδοκίες μου είναι πολύ παραπάνω από ένα ακόμη αυτοκίνητο».Ο ίδιος πάντως έστειλε και μήνυμα σε όσους τον αμφισβητούν γράφοντας χαρακτηριστικά: «ραντεβού στην επίσημη παρουσίαση του καλύτερου αυτοκινήτου στον κόσμο».

Οι αναρτήσεις είναι φταγμένες από τιτάνιο

Για όλες τις καιρικές εξελίξεις της χώρας μας αλλά και σε όλο τον κόσμο, μπορείτε να κατεβάσετε στο κινητό ή το Τάμπλετ σας, την Πρώτη Ελληνική Εφαρμογή Καιρού με πλούσια ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ και ΠΛΗΡΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ για ότι χρειαστείτε. ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΑΙΡΟΥ /APPLICATION  «Meteology Livecams» .Για συσκευές IOS ΚΑΙ ANDROID 

 

Πηγή:Newsauto

Μην ξεχνάτε να πατήσετε Like και να ενημερώνεστε απο την σελίδα μας στο Facebook ΕΔΩ ενώ στο κανάλι μας στο Youtube ΕΔΩ θα ανεβαίνουν όλα τα καιρικά βίντεο.
Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Font Resize
Contrast