Περιορισμένη αστάθεια την Τετάρτη στα ηπειρωτικά

Με βαρύ, μουντό καιρό ξεκινάει η Τετάρτη, σε πολλές περιοχές της Μακεδονίας, κυρίως της κεντρικής και των περιοχών γύρω από τον Θερμαϊκό. Το ίδιο ισχύει και για Θεσσαλία, καθώς και Σποράδες. Σε αυτά τα τμήματα, υπάρχει πιθανότητα διάσπαρτων βροχών/μπόρας, τις πολύ πρωινές ώρες. Σχετικά γρήγορα πάντως, ο καιρός θα αρχίσει να σπάει και ο ήλιος να κάνει την εμφάνισή του ( χάρτης βροχής πρωινού Τετάρτης ). Μουντό το πρωινό και στη Θεσσαλονίκη, με μικρή πιθανότητα να ψιλοβρέξει για λίγο. Γρήγορα όμως ο καιρός θα σπάσει και θα έχουμε μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας.

 

Modele GFS - Carte prévisions

 

 

 

Στο δεύτερο μισό της ημέρας, και ενώ ο καιρός στα προαναφερθέντα τμήματα θα καθαρίσει, νεφώσεις να αναπτυχθούν στα ηπειρωτικά κατά μήκος της Πίνδου, μέχρι και το εσωτερικό της Πελοποννήσου, την ορεινή Χαλκιδική και την ανατολική Μακεδονία. Σε αυτές τις περιοχές τις μεσημεριανές και πρώτες απογευματινές ώρες, θα εκδηλωθούν μπόρες, κυρίως στα ορεινά και σε περιοχές κοντά σε αυτά. Η πιθανότητα εμφάνισης καταιγίδων, είναι εξαιρετικά μικρή τις ίδιες ώρες. Σύντομη μπόρα ίσως εκδηλωθεί και στα δυτικά της Αττικής το μεσημέρι.  Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες, κυρίως στα ηπειρωτικά.

 

Modele GFS - Carte prévisions

Μην ξεχνάτε να πατήσετε Like και να ενημερώνεστε απο την σελίδα μας στο Facebook ΕΔΩ ενώ στο κανάλι μας στο Youtube ΕΔΩ θα ανεβαίνουν όλα τα καιρικά βίντεο.
Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Font Resize
Contrast