Παγωνιά ‘ καραδοκεί’ στην ανατολική Ευρώπη την νέα εβδομάδα

Τα νεότερα δεδομένα, θέλουν συσσώρευση ψυχρών αερίων μαζών στην ανατολική Ευρώπη, προς τα μέσα της νέας εβδομάδας. Υπάρχουν κάποια σενάρια τα οποία ‘κατηφορίζουν’ μέρος αυτού του κρύου και στην χώρα μας, προς το τριήμερο της 25ης Μαρτίου, οπότε και πιθανόν, να φέρουν χειμερινές συνθήκες κυρίως στην βόρεια χώρα. Μην ξεχνάμε, οτι έχουμε σε πλήρη εξέλιξη μια πολύ σημαντική στρατοσφαιρική θέρμανση, η οποία φαίνεται πως θα μεταφερθεί σε επίπεδο τροπόσφαιρας, προς την εκπνοή του μήνα και κυρίως στο πρώτο δεκαήμερο του Απρίλη. Εκεί θεωρώ πως θα ‘παιξουμε τα ρέστα μας’ για το αν θα μας επισκεφθεί τελικά ένα αξιόλογο κύμα κρύου, ή θα βάλουμε οριστικά τα χειμερινά στις ντουλάπες! Θα το παρακολουθώ σταθερά και θα επανέλθω με νεότερα άρθρα. Μην ξεχνάτε, να μπαίνετε τακτικά στην ιστοσελίδα μας, για όλα τα νεότερα, εφεξής η ενημέρωση θα γίνεται από εδώ!

 

 

εικόνα: Διακρίνεται χαρακτηριστικά η συσσώρευση ικανού κρύου στην ανατολική Ευρώπη, με κίνηση προς την χώρα μας, προς τα τέλη της νέας εβδομάδας.

Μην ξεχνάτε να πατήσετε Like και να ενημερώνεστε απο την σελίδα μας στο Facebook ΕΔΩ ενώ στο κανάλι μας στο Youtube ΕΔΩ θα ανεβαίνουν όλα τα καιρικά βίντεο.
Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Font Resize
Contrast