Ισχυρές καταιγίδες το Σαβ/κο-δείτε περιοχές

Μια αρκετά καλά οργανωμένη για την εποχή διαταραχή, φαίνεται πως θα διασχίσει την χώρα μας το Σαββατοκύριακο, και κυρίως τα βόρεια. Η αστάθεια λοιπόν, φαίνεται να ‘φουσκώνει’ σε Μακεδονία, Θεσσαλία , Ήπειρο και Θράκη, ήδη από Παρασκευή, θα συνεχιστεί το Σάββατο ( κυρίως στη Μακεδονία) και θα γενικευθεί ακόμη και μέχρι περιοχές της δυτικής Ελλάδας, αλλά και της νότιας, την Κυριακή. Ιδιαίτερα την Κυριακή, τα φαινόμενα θα έχουν έντονο χαρακτήρα, και θα απασχολήσουν πολλές περιοχές της χώρας μας, ακόμη και την δυτική Ελλάδα. Αυτό όμως μόνο την Κυριακή όσον αφορά τα δυτικά και νότια. Κατα τ άλλα, τόσο η Παρασκευή, όσο και το Σάββατο αλλά και το πρωί Κυριακής, ο καιρός θα είναι καλοκαιρινός, χωρίς κάτι ιδιαίτερο.

Εφιστώ την προσοχή, σε όσους σχεδιάζετε εξωτερικές δραστηριότητες, Παρασκευή-Κυριακή, ιδιαίτερα στα ηπειρωτικά, με έμφαση την βόρεια χώρα.

Μην ξεχνάτε να πατήσετε Like και να ενημερώνεστε απο την σελίδα μας στο Facebook ΕΔΩ ενώ στο κανάλι μας στο Youtube ΕΔΩ θα ανεβαίνουν όλα τα καιρικά βίντεο.
Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Font Resize
Contrast