‘Έρχονται ανοιξιάτικες θερμοκρασίες τις επόμενες ημέρες και ηλιοφάνεια

📍 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ – ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΩΝ ☔️

Και αφού έκανε ένα μικρό διάλειμμα ο καιρός με χιόνια και κρύο ( κυρίως στην βόρεια Ελλάδα),ξανά γυρίζει στις ανεβασμένες θερμοκρασίες και τον ανοιξιάτικο καιρό, τουλάχιστον ως την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου.

Λόγω του ότι οι άνεμοι στρέφονται εκ νέου σε νοτιάδες, αυτό σημαίνει ότι με τον άνεμο μεταφέρονται θερμές αέριες μάζες από την Αφρική, με αποτέλεσμα τις ανεβασμένες θερμοκρασίες ακόμα και αρχές Δεκέμβρη!Δείτε ενδεικτικά 3 πόλεις της Ελλάδας (Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Χανιά) μέσα από την Εφαρμογή Καιρού της «Meteology». Εως τους 21 βαθμούς στην Αθήνα, εως τους 23 στην Κρήτη και εως τους 20 στην Θεσσαλονίκη, όπου πιθανόν τοπικά οι θερμοκρασίες να είναι ακόμα και 2 με 3 βαθμούς υψηλότερη από τις προαναφερόμενες. Όσον αφορά από φαινόμενα βροχή -χιόνια, εώς και την Κυριακή θα έχουμε καθαρά ανοιξιάτικο καιρό με άφθονη ηλιοφάνεια και τοπικές νεφώσεις.

θερμοκρασίες Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Χανιά 

Δείτε μέσα από τους αναλυτικούς χάρτες ανέμων, τους δυνατούς νοτιάδες οι οποίοι μεταφέρουν θερμές αέριες μάζες από την Αφρική.

📍 Μπορείτε να παρακολουθείτε τον καιρό της χώρας μας,μέσα απο τον αναλυτικό ΧΑΡΤΗ ΒΡΟΧΗΣ / ΧΙΟΝΙΟΥ του Application, αλλά και μέσα από τις ωριαίες / ημερήσιες προγνώσεις που περιέχονται στο App.
‼️Μπορείτε να κατεβάσετε την Εφαρμογή από το Play Store και το App Store.
Εφαρμογή Καιρού / Application:
📍 ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Τα καιρικά δεδομένα των χαρτών, ανανεώνονται κάθε 12 ώρες ( στις 00:30 πμ και στις 12:30μμ), λαμβάνοντας πάντα τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, μέσα από τα μεγαλύτερα παγκόσμια μετεωρολογικά μοντέλα.
📍 Οι ωριαίες / ημερήσιες προγνώσεις, ανανεώνονται κάθε 4 ώρες.
📍Και φυσικά μπορείτε να έχετε πλήρη εικόνα, μέσα από το LIVE δίκτυο καμερών που περιέχονται στο App, αλλά και πληθώρα πληροφοριών, μέσα από το ΠΟΛΥΘΕΜΑΤΙΚΟ ΜΕΝΟΥ του App.
‼️ Μετακινήστε την μπάρα κάτω από τον χάρτη, μέσα από το App, για να βλέπετε όλες τις ημέρες που επιθυμείτε.
Εφαρμογή Καιρού 🌦️
Για συσκευές Android και iOS
Μην ξεχνάτε να πατήσετε Like και να ενημερώνεστε απο την σελίδα μας στο Facebook ΕΔΩ ενώ στο κανάλι μας στο Youtube ΕΔΩ θα ανεβαίνουν όλα τα καιρικά βίντεο.
Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Font Resize
Contrast