Ανοιξιάτικος ο καιρός το ΣΚ

Ηλιόλουστος ο καιρός σε όλη την χώρα, το τελευταίο σαββατοκύριακο του Μαρτίου. Λίγες νεφώσεις άνευ σημασίας μόνο στην περιοχή του Αιγαίου. Η θερμοκρασία σε σταδιακή άνοδο, θα φτάσει το Σάββατο τους 14-15 βαθμούς, ενώ την Κυριακή θα πλησιάσει το μεσημέρι και τους 18-19 κατά τόπους. Το βράδυ πάντως και το πρωί, το κρύο θα είναι αισθητό. Οι άνεμοι ασθενείς σε όλη την χώρα, σε ξηρά και θάλασσα!

Μην ξεχνάτε να πατήσετε Like και να ενημερώνεστε απο την σελίδα μας στο Facebook ΕΔΩ ενώ στο κανάλι μας στο Youtube ΕΔΩ θα ανεβαίνουν όλα τα καιρικά βίντεο.
Please follow and like us:

One Response so far.

  1. Ο/Η Δημήτρης λέει:

    Φωκίων καλημέρα. Παρακολουθώ τις αναρτήσεις σου και θα ήθελα να μιλήσουμε για μια επαφή και συνεργασία, αν σε ενδιαφέρει. Είμαι επαγγελματίας Οδηγός Βουνού και αυτή τη στιγμή εργάζομαι σε 3 ΙΕΚ διδάσκοντας διαδικτυακά το μάθημα των Συνοδών Βουνού. Το ένα είναι ιδιωτικό και είμαι άτυπα υποδιευθυντής. Επειδή ο καιρός και οι μεταβολές του άπτονται άμεσα και επηρεάζουν την ύπαρξή μας στο βουνό, σκέφτηκα μήπως ξεκινούσαμε μια συνεργασία επαφών με προβολή των εργασιών μας μέσω των σάιτ μας και ότι άλλο προκύψει. Εννοείται πως για την δουλειά μου εγώ και όλοι μας έχουμε άμεση ανάγκη ενός καλού και αξιόπιστου μετεωρολογικού. Είμαι μέλος και στο Σωματείο Ελλήνων Οδηγών Βουνού και μπορώ να σε προωθήσω και εκεί αν σε ενδιαφέρουν αυτές οι επαφές. Προς το παρόν βρίσκομαι κεντρική Νορβηγία.
    Με εκτίμηση
    Δημήτρης Σωτηράκης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Font Resize
Contrast