Υποχώρηση της θερμοκρασίας την Κυριακή- λίγες βροχές

Αλλάζει ο καιρός πρόσκαιρα την Κυριακή ,στην ανατολική και βόρεια χώρα. Περισσότερες συννεφιές σε Μακεδονία Θράκη, βόρειο Αιγαίο και ανατολικά ηπειρωτικά, θα δώσουν τοπικές βροχές τις πρωινές προμεσημβρινές κυρίως ώρες. Παράλληλα οι βοριάδες θα ενισχυθούν στο Αιγαίο, φτάνοντας και τα 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε πτώση κατά 8-10 βαθμούς σε σχέση με το Σάββατο, ιδιαίτερα στα ανατολικά. Στην δυτική Ελλάδα αντίθετα δεν αναμένεται να αλλάξει κάτι ούτε θερμοκρασιακά αλλά ούτε και σε φαινόμενα.

Παροδικές νεφώσεις στην Αττική κυρίως προς το μεσημέρι και μετά με πιθανότητα σύντομης βροχής. Ενίσχυση των βοριάδων οι οποίοι θα φτάσουν και τα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε πτώση δε θα ξεπεράσει τους 12 με 14 βαθμούς.

Συννεφιές και στη Θεσσαλονίκη με αρχικά Βαρδάρη γύρω στα 4 μποφόρ ο οποίος γρήγορα θα εξασθενήσει. Πολύ πιθανόν να βρέξει πρόσκαιρα το πρωί. Η θερμοκρασία στους 13 βαθμούς το μεσημέρι στο κέντρο της πόλης.

Ψυχρά την Κυριακή σε πολλές περιοχές!

Μην ξεχνάτε να πατήσετε Like και να ενημερώνεστε απο την σελίδα μας στο Facebook ΕΔΩ ενώ στο κανάλι μας στο Youtube ΕΔΩ θα ανεβαίνουν όλα τα καιρικά βίντεο.
Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Font Resize
Contrast