Πέμπτη: Εξασθένηση των ανέμων

Εξασθενούν οι ισχυροί βοριάδες σε Μακεδονία και Αιγαίο την Πέμπτη, ενώ προς το απόγευμα, στρέφονται σε ασθενείς νότιους. Βελτιωμένος ο καιρός στις περισσότερες περιοχές, ενώ προς το μεσημέρι και μετά, συννεφιές στην Πελοπόννησο θα πυκνώσουν και θα δώσουν εκεί τοπικές βροχές και παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά. Ανάλογα φαινόμενα το απόγευμα και κυρίως προς το βράδυ νύχτα προς την Παρασκευή, σε Ανατολική Μακεδονία και Θράκη. Χιονοπτώσεις σε υψόμετρα άνω περίπου των 450-500 μέτρων στην περιοχή της Ροδόπης, το βράδυ και την νύχτα. Στην υπόλοιπη χώρα δεν περιμένουμε κάτι αξιόλογο, με την ηλιοφάνεια να κυριαρχεί. Μόνο προς το απόγευμα θα συννεφιάσει τοπικά κατά τόπους.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗ: Βελτιωμένος καιρός με τον Βαρδάρη να εξασθενεί, ενώ μάλιστα από το μεσημέρι και μετά θα κυριαρχεί άπνοια ακόμη και στον Θερμαϊκό. Προς το απόγευμα θα συννεφιάσει και αργά την νύχτα – ξημερώματα Παρασκευής θα βρέξει πρόσκαιρα.

ΑΤΤΙΚΉ: Λίγες αραιές νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια. Προς το απόγευμα θα αυξηθούν. Άνεμοι ασθενείς από νότιες διευθύνσεις.

Μην ξεχνάτε να πατήσετε Like και να ενημερώνεστε απο την σελίδα μας στο Facebook ΕΔΩ ενώ στο κανάλι μας στο Youtube ΕΔΩ θα ανεβαίνουν όλα τα καιρικά βίντεο.
Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Font Resize
Contrast