ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΓΙΑ ΑΤΤΙΚΗ: ΧΙΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΠΌΨΕ

Συνεχίζονται κατά περιόδους και το βράδυ της Τρίτης οι χιονοπτώσεις, σε αρκετές περιοχές της Αττικής και της Εύβοιας. Η ζώνη σύγκλισης βέβαια φαίνεται να περπατάει ελαφρώς ανατολικότερα σε σχέση με εχθές, ενώ δεν θα έχει και την ίδια δυναμική του τελευταίου 24ωρου, μιας και η υποστήριξη από την ανώτερη ατμόσφαιρα σταδιακά χάνεται.

Θα είναι όμως αρκετή ώστε να διατηρεί ενεργό τον μηχανισμό lake effect, και αυτός να δίνει κατά κύματα, χιονοπτώσεις. Όπως αναφέρθηκε, ο κύριος όγκος τους, αυτή την φορά φαίνεται να εστιάζεται ένα κλικ ανατολικότερα σε σχέση με χθες. Έτσι θα έχουμε σίγουρα συμπλήρωμα στα ύψη χιονόστρωσης , τα οποία πλέον φαίνεται να πλησιάζουν αυτά του 2002 για πολλές περιοχές!

Σταδιακό εκφυλισμό της κατάστασης θα έχουμε με το πρώτο φως της ημέρας την Τετάρτη , οπότε και τα διαστήματα ηλιοφάνειας θα μεγαλώνουν διαρκώς και τα φαινόμενα θα κόψουν.

Μην ξεχνάτε να πατήσετε Like και να ενημερώνεστε απο την σελίδα μας στο Facebook ΕΔΩ ενώ στο κανάλι μας στο Youtube ΕΔΩ θα ανεβαίνουν όλα τα καιρικά βίντεο.
Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Font Resize
Contrast