Βελτιώνεται ο καιρός στα βόρεια- βροχες στα νότια

Μετά από πολλές εβδομάδες, έβρεξε σχετικά αξιόλογα σε αρκετές περιοχές της κεντρικής Μακεδονίας όπως και στη Θεσσαλονίκη. Ο καιρός πάντως στις προαναφερθείσες περιοχές θα βελτιωθεί και δεν αναμένονται άλλες βροχές εκεί για τις επόμενες ημέρες. Μάλιστα, ο ήλιος θα ξανακάνει δυναμικά την εμφάνιση του από την Παρασκευή και έπειτα.

Νεφελώδης η Τετάρτη στην Θεσσαλονίκη, με βροχές τα ξημερώματα. Στη Θεσσαλονίκη ο ήλιος θα κάνει την εμφάνιση του τις επόμενες ημέρες, καθώς δεν αναμένονται άλλες βροχές.

Αντίθετα, η έντονη καιρική δραστηριότητα, θα εντοπίζεται στα ανατολικά ηπειρωτικά και κυρίως την Κρήτη. Σε αυτά τα τμήματα αναμένουμε ο καιρός να αλλάξει σημαντικά και να δώσει αξιόλογες βροχές, ορογραφικου τύπου ( δηλαδή τα μεγαλύτερα ύψη βροχής θα παρατηρηθούν στα βουνά των περιοχών αυτών που βλέπουν το Αιγαίο). Ανατολικό Πήλιο, Εύβοια, και κυρίως Κρήτη είναι αυτές οι περιοχές.

Ο βαρύς, Φθινοπωρινός καιρός θα κυριαρχήσει στην Κρήτη τις επόμενες ημέρες, ενώ στα βόρεια τμήματα της Κρήτης θα πέσει πολύ νερό!

Θα σταθώ στην Κρήτη, όπου εδώ όπως ανέφερα, θα έχουμε τα μεγαλύτερα ύψη βροχής, ιδιαίτερα στα βόρεια του νομού και την ορεινή ζώνη. Αξίζει να σημειωθεί, πως πολλά μοντέλα δίνουν έως και 300 χιλιοστά βροχής (!) Στα βορειότερα τμήματα.

Α

Α

Μην ξεχνάτε να πατήσετε Like και να ενημερώνεστε απο την σελίδα μας στο Facebook ΕΔΩ ενώ στο κανάλι μας στο Youtube ΕΔΩ θα ανεβαίνουν όλα τα καιρικά βίντεο.
Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Font Resize
Contrast