ΖΩΝΤΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΜΑΣ,Η ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΥΡΠΟΛΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΡΕΣΣΟ ΛΕΣΒΟΥ

Με ιδιαίτερη χαρά σας παρουσιάζουμε την εξαιρετική αναπαράσταση πυρπόλησης του τουρκικού δίκροτου από τον Δημήτριο Παπανικολή, στον κόλπο της Σκάλας Ερεσσού, στην αγαπημένη μας Λέσβο, η οποία καταγράφηκε σε ζωντανή απευθείας μετάδοση από την κάμερα της Εφαρμογή μας, η οποία μεταδίδει ζωντανά με εικόνα 24 ώρες το 24ωρο, όλη την θαλάσσια περιοχή του κόλπου.

Η αναπαράσταση έγινε προς τιμήν των 200 χρόνων  (1821) από την πυρπόληση του τουρκικού δίκροτου από τον Δημήτριο Παπανικολή, στην Σκάλα Ερεσσού Λέσβου.

.

Την εκδήλωση διοργάνωσαν ο Σύλλογος Ερασιτεχνών Αλιέων Σκάλας Ερεσσού <Η Μινάρβα>, σε συνεργασία με τον Δήμο Δυτικής Λέσβου και την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.

Παρακάτω ακολουθεί όλο το βίντεο, όπως ακριβώς καταγράφηκε μέσα από την κάμερα της εφαρμογής μας. Η εφαρμογή μας είναι η πρώτη και μοναδική Ελληνική Εφαρμογή με 200 κάμερες ζωντανής μετάδοσης 24 ώρες το 24ωρο , από όλη την Ελλάδα. ΕΦΑΡΜΟΓΗ:Meteology Livecams

Πάμε τώρα να πούμε δύο λόγια για την ιστορία της Πυρπόλησης και την τόλμη του Παπανικολή.

Η Ναυμαχία της Ερεσσού

 

Μην ξεχνάτε να πατήσετε Like και να ενημερώνεστε απο την σελίδα μας στο Facebook ΕΔΩ ενώ στο κανάλι μας στο Youtube ΕΔΩ θα ανεβαίνουν όλα τα καιρικά βίντεο.
Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Font Resize
Contrast