Υψηλές θερμοκρασίες μέχρι το Σάββατο-Καταιγίδες στα βόρεια

Οι υψηλές, καθαρά καλοκαιρινές θερμοκρασίες, θα μας συνοδεύουν τουλάχιστον μέχρι και το Σάββατο, σε όλη την χώρα. Αυτό που φαίνεται να αλλάζει, είναι η εμφάνιση αστάθειας, στην Μακεδονία και την Θράκη, την Πέμπτη-Παρασκευή. Παράλληλα, οι άνεμοι θα παραμείνουν ασθενείς, σε ξηρά και θάλασσα.

Modele GFS - Carte prévisions

Τώρα όσον αφορά τις καταιγίδες, περιμένουμε κάποιες μεμωνομένες καταιγίδες, να αναπτυχθούν κυρίως σε ορεινή Μακεδονία και Θράκη την Τετάρτη, ενώ τα μεσημέρια Πέμπτης και Παρασκευής, η αστάθεια αυτή θα γενικευθεί και θα επηρεαστούν και πεδινές περιοχές της Μακεδονίας και Θράκης. Νοτιότερα, δεν φαίνεται κάτι άξιο αναφοράς. Δυστυχώς αυξάνεται και η πιθανότητα χαλαζόπτωσης, κατά την διάρκεια των καταιγίδων αυτών.

Modele GFS - Carte prévisions

Στον παραπάνω χάρτη, βλέπουμε τους χρωματισμούς σε Μακεδονία, αλλά και Θράκη, οι οποίοι υποδηλώνουν την αυξημένη πιθανότητα, να εκδηλωθούν μεσημεριανού τύπου καταιγίδες στις περιοχές αυτές.

 

 

Αρχικη φωτογραφια: Γιωργος Παρασκευαΐδης

Μην ξεχνάτε να πατήσετε Like και να ενημερώνεστε απο την σελίδα μας στο Facebook ΕΔΩ ενώ στο κανάλι μας στο Youtube ΕΔΩ θα ανεβαίνουν όλα τα καιρικά βίντεο.
Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Font Resize
Contrast