‘Τρελένεται’ ο Μάρτής-απίστευτή προοπτική

Παρότι δεν συνηθίζω να χρησημοποιώ δημοσιογραφικές εκφράσεις, εντούτοις δεν μπορώ να βρώ κάποια καταλληλότερη έκφραση ώστε να αποτυπώσω την προοπτική που δείχνει να ξεδιπλώνεται κατά την διάρκεια του δευτέρου μισού του Μάρτη. Μετά το εξαιρετικά κρύο του πρώτο μισό, φαίνεται πως η συνέχεια, κάθε άλλο παρά ανοιξιάτικη φαίνεται. Ο λόγος, για την εξαιρετικά εντυπωσιακή εικόνα που δίνει το σύνολο των μοντέλων, τα οποία θέλουν μια τελείως εκτός εποχής, ισχυρότατη ανάπτυξη εμποδιστή αντικυκλώνα στην βόρεια Ευρώπη. Στην ουσία, πρόκειται για τον ίδιο αντικυκλώνα στον οποίο οφείλουμε τις ημέρες κρύου που τώρα διανύουμε, και αφού αυτός καταρρεύσει πρόσκαιρα ( χαρίζοντας μερικές ημέρες καλοκαιρίας από Κυριακή και μετά), ξαναναδιοργανώνεται. Αναδιοργάνωση η οποία θα τον επαναφέρει στην Σκανδιναβία-βόρεια Ευρώπη, ανοίγοντας εκ νέου τις πύλες του ψύχους, για την ανατολική Ευρώπη, και κατά πάσα πιθανότητα και για την χώρα μας, ξανά.

Προσέξτε στον χάρτη, τον ‘ τερματισμό της κλίμακας’ στην χρωματική διαβάθμιση, η οποία υποδηλώνει τα πεδία υψηλών ( κόκκινο χρώμα) πιέσεων και των χαμηλών ( μπλε) αντίστοιχα.

 

Με λίγα λόγια, φαίνεται πως ο Μάρτης, μας επιφυλάσσει και νέες, παγωμένες..εκπλήξεις στην γειτονιά μας.

Μην ξεχνάτε να πατήσετε Like και να ενημερώνεστε απο την σελίδα μας στο Facebook ΕΔΩ ενώ στο κανάλι μας στο Youtube ΕΔΩ θα ανεβαίνουν όλα τα καιρικά βίντεο.
Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Font Resize
Contrast