θεσσαλονίκη: H εξέλιξη μέχρι την Κυριακή

Ψυχρή μέρα η Πέμπτη, καθώς αυξημένες συννεφιές και υγρασία, έδωσαν το πρωί τοπικές λασποβροχές. Μέσα στην υπόλοιπη μέρα δεν αλλάζει κάτι, γενικά μουντός καιρός, ενώ υπάρχει μικρή πιθανότητα να ξαναβρέξει πολύ πρόσκαιρα. Άπνοια κυριαρχεί στην πόλη, προς το απόγευμα θα το γυρίσει σε έναν ελαφρύ νοτιά γύρω στα 3 μποφόρ, στον Θερμαικό έως και 4-5. Ο νοτιάς αυτός, θα ανεβάσει και την θερμοκρασία, και θα κρατήσει αρκετά ψηλά τις ελάχιστες το βράδυ ( γύρω στους 11-13 στο κέντρο).

Η Παρασκευή ξεκινάει πολύ καλύτερα σε σχέση με σήμερα, καθώς η ηλιοφάνεια θα υπερτερεί της συννεφιάς. Η σκόνη πάντως θα είναι παρούσα στην ατμόσφαιρα, κυρίως στο πρώτο μισό τη ς  ημέρας. Όσο θα προχωράμε προς το απόγευμα, η σκόνη θα υποχωρεί και η διαύγεια θα βελτιωθεί σημαντικά. Τις ίδιες ώρες, δεν αποκλείεται να σημειωθούν πολύ τοπικές μπόρες μικρής διάρκειας, κυρίως στο εσωτερικό του νομού και τα ορεινά. Η θερμοκρασία σε εντυπωσιακή άνοδο σε σχέση με την Πέμπτη, θα φτάσει στο κέντρο και τους 19 με 20 βαθμούς, ειδικά αν το επιτρέψει η ηλιοφάνεια. Ασθενείς έως μέτριοι ΝΔ άνεμοι.

Το Σαββατοκύριακο, ο καιρός βελτιώνεται, με τα διαστήματα ηλιοφάνειας να είναι μεγάλα και την θερμοκρασία το μεσημέρι γύρω στους 19 βαθμούς το Σάββατο, σε μικρή πτώση την Κυριακή, γύρω στους 17.  Από ανέμους, θα έχουμε έναν μέτριο ΔΝΔ άνεμο κατά περιόδους, ο οποίος θα είναι ενισχυμένος προς Χαλκιδική και τον Θερμαικό, όπου εδώ θα φτάνει και τα 5 ίσως πρόσκαιρα και τα 6 μποφόρ. Η ορατότητα και η διαύγεια θα βελτιωθεί αισθητά, όπως και η ποιότητα του αέρα.

Μην ξεχνάτε να πατήσετε Like και να ενημερώνεστε απο την σελίδα μας στο Facebook ΕΔΩ ενώ στο κανάλι μας στο Youtube ΕΔΩ θα ανεβαίνουν όλα τα καιρικά βίντεο.
Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Font Resize
Contrast