Θεαματική πτώση της θερμοκρασίας από Τετάρτη μέχρι Παρασκευή

Μια αφύσικα ψυχρή αέρια μάζα, αναμένεται να κάνει ένα ταχύτατο πέρασμα πάνω από την χώρα μας, από το απόγευμα της Τετάρτης και από την Θράκη. ΕΞαιρετικά εντυπωσιακό για τα δεδομένα μας, είναι οτι σε κάποιες περιπτώσεις, η πτώση της θερμοκρασίας θα ξεπεράσει και τους 20 βαθμούς, σε διαφορά μεταξύ πρωινού Πέμπτης και μεσημεριού Τετάρτης! Χαρακτηριστικά σας βάζω τους δυο θερμοκρασιακούς χάρτες, μεσημέρι Τετάρτης , όπου ο υδράργυρος θα φτάσει και τους 30-32 βαθμούς στα ηπειρωτικά,, ενώ το πρωί της Πέμπτης, θα πέσουμε ακόμη και κάτω από τους 10 βαθμούς (!) στα ηπειρωτικά, ενώ η ψύχρα θα γίνει αντιληπτή και στην Αθήνα. Το πρωινό της Πέμπτης, θα θυμίζει Νοέμβρη στην πόλη, με ψύχρα, πολύ ισχυρό βοριά και τοπικές βροχές.  Θα επανέλθω με το θέμα των βροχών, καθώς φάινεται να έχουμε ένα πέρασμα δυνατής βροχής στο Αιγαίο, σε Εύβοια, και στην Αθήνα θα βρέξει, αλλά και στην Κρήτη, αρκετές βροχές την Πέμπτη.

 

Μην πανικοβάλλεστε όμως, καθώς αυτό το κρύο, όπως είναι το λογικό, δεν έχει καμία τύχη επιβίωσης στην χώρα μας, αυτή την εποχή. Ήδη από το Σάββατο, ο υδράργυρος επανέρχεται στα φυσιολογικά του, ( μέγιστες 22-24) ενώ από την ΚΥΡΙΑΚΗ, μπαίνουμε σε καλοκαιρινό καθεστώς, καθώς μια θερμή, καλοκαιρινή αέρια μάζα, θα εκτοξεύσει τον υδράρυγο στους 30 βαθμούς.

Modele GFS - Carte prévisions

 

Modele GFS - Carte prévisions

Μην ξεχνάτε να πατήσετε Like και να ενημερώνεστε απο την σελίδα μας στο Facebook ΕΔΩ ενώ στο κανάλι μας στο Youtube ΕΔΩ θα ανεβαίνουν όλα τα καιρικά βίντεο.
Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Font Resize
Contrast