Συνεχίζονται οι βροχές – Που θα χιονίσει την Πέμπτη, χαράματα Παρασκευής ?

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΑΙΡΟΥ APPLICATION   «Meteology Livecams»  ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

 

Συνεχίζεται ο άστατος καιρός με τοπικές βροχές στο σύνολο της χώρας ως και σήμερα Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου. Όπως αναφέρθηκε σε προηγούμενη πρόγνωση, ο καιρός θα κάνει μια μικρή παύση από την Τετάρτη το βράδυ ως το απόγευμα της Πέμπτης, καθώς στο διάστημα αυτό τα φαινόμενα θα επιμείνουν μόνο στο νότιο Αιγαίο και την Κρήτη, δίνοντας εκεί τοπικές βροχές. Από την Πέμπτη το απόγευμα και πάλι από την βορειοδυτική Ελλάδα , ένα σύστημα θα επισκεφτεί τη χώρα μας, δίνοντας βροχές σε όλο τον ηπειρωτικό κορμό (βλέπε χάρτες βροχής παρακάτω). Οι βροχές θα συνεχιστούν ως και την Παρασκευή το απόγευμα στα βόρεια, ενώ καθώς το σύστημα θα κινείτε νοτιοανατολικά, θα επιμείνουν τα φαινόμενα στην νότια χώρα ,τις Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα, και την Κρήτη. Στις προαναφερθείσες νότιες περιοχές μάλιστα, τα φαινόμενα θα συνεχιστούν περίπου ως και την Δευτέρα.

Δείτε μέσα από τους ΧΑΡΤΕΣ ΒΡΟΧΗΣ / ΧΙΟΝΙΟΥ  του App, αναλυτικά ποιες περιοχές θα έχουν τα φαινόμενα σε όλη την Ελλάδα.  ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ : Στους ΧΑΡΤΗ ΒΡΟΧΗΣ / ΧΙΟΝΙΟΥ του App, οι χρωματισμοί είναι τα χιλιοστά / περιοχές βροχής, ενώ οι ΠΛΑΓΙΕΣ ΑΣΠΡΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ  //// είναι οι ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ❄️❄️❄️

 

Όσον αφορά τις ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ❄️❄️❄️ , από την Πέμπτη αργά το βράδυ περίπου θα ξεκινήσουν ώς και τις πρωινές ώρες της Παρασκεύης περίπου, στα ορεινά / ημιορεινά τμήματα της Δυτικής Μακεδονίας (πάνω από τα 600μ υψόμετρο περίπου), ίσως και χαμηλότερα κάποιες νιφάδες πρόσκαιρα. Τα ορεινότερα τμήματα της Δυτικής Μακεδονίας κυρίως, θα δεχθούν πυκνές χιονοπτώσεις. Στην κεντρική Μακεδονία και την Χαλκιδική, οι χιονοπτώσεις θα ξεκινούν άνω των 500μ υψόμετρο περίπου (από την Θεσσαλονίκη και ανατολικότερα), ενώ ενδεχομένως να υπάρξουν χιονοπτώσεις στα πολύ ορεινά τμήματα της Στερεάς Ελλάδας και κατά μήκος της Πίνδου, αλλά και στα αλπικά υψόμετρα της Πελοποννήσου.

Η θερμοκρασία σε σταδιακή πτώση ως και την Δευτέρα, ενώ από την Τρίτη ο υδράργυρος και πάλι θα σημειώσει μικρή άνοδο. Δείτε ενδεικτικά 4 πόλεις της χώρας μας, μέσα από το την Εφαρμογή Καιρού της «Meteology Livecams«.

Για όλες τις καιρικές εξελίξεις της χώρας μας αλλά και σε όλο τον κόσμο, μπορείτε να κατεβάσετε στο κινητό ή το Τάμπλετ σας, την Πρώτη Ελληνική Εφαρμογή Καιρού με πλούσια ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ και ΠΛΗΡΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ για ότι χρειαστείτε. ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΑΙΡΟΥ /APPLICATION  «Meteology Livecams» .Για συσκευές IOS ΚΑΙ ANDROID 

 

 

 

Μην ξεχνάτε να πατήσετε Like και να ενημερώνεστε απο την σελίδα μας στο Facebook ΕΔΩ ενώ στο κανάλι μας στο Youtube ΕΔΩ θα ανεβαίνουν όλα τα καιρικά βίντεο.
Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Font Resize
Contrast