Πυκνές χιονοπτώσεις σε Γερμανία- κορύφωση του κύματος κρύου στην Ευρώπη

Κορυφώνεται αυτές τις ώρες, το πολυήμερο κύμα ψύχους, που απασχολεί το σύνολο της κεντρικής και βόρειας Ευρώπης, και έδωσε και τις πρώτες χιονοπτώσεις του Χειμώνα, σε πολλές περιοχές. Εχθές το βράδυ, είχαμε σφοδρές χιονοπτώσεις σε πολλά τμήματα της Γερμανίας όπως και στο Μόναχο. Η χώρα μας, δεν αναμένεται να επηρεαστεί από αυτό το κύμα ψύχους, μολονότι αυτό καθώς θα καταρρέει, θα εισέλθει σαφώς εξασθενημένο και εκφυλισμένο και στην χώρα μας, ρίχνοντας απλώς τις θερμοκρασίες, από τα ανοιξιάτικα επίπεδα του Σαββατοκύριακου, σε τιμές περισσότερο κοντά στο φυσιολογικό. Σε καμία περίπτωση πάντως δεν αναμένεται να δούμε τέτοιες εικόνες και σε βάθος εβδομάδων.

 

Ο χιονιάς βάζει δύσκολα στη Γερμανία: Παρέλυσε το Μόναχο

εικ: Κάτοικος στο Μόναχο, καθαρίζει το αυτοκίνητό του από τις μεγάλες ποσότητες χιονιού που έπεσαν την νύκτα της Παρασκευής προς το Σάββατο.

 

 

 

Ο καιρός αναμένεται να αλλάξει προφίλ τις επόμενες ημέρες σε όλη την Ευρώπη, καθώς ο Ατλαντικός, θα πάρει ξανά το πάνω χέρι, εκτοπίζοντας το πολικό ψύχος, στα βάθη της Ρωσίας. Έτσι, θερμότερες και υγρότερες αέριες μάζες, θα μετατρέψουν τις χιονοπτώσεις σε βροχές, ακόμη και στα ορεινότερα τμήματα.

εικ: Εκτοπισμός του πολικού ψύχους πάνω από την Ευρώπη, θα φέρει η νέα εβδομάδα, καθώς η ατλαντική κυκλοφορία, θα επιβληθεί πάνω από την ήπειρό μας. Στην χώρα μας πάραυτα, τα λείψανα αυτού του κρύου, θα καταρεύσουν προς την γειτονιά μας, ρίχνοντας την θερμοκρασία στα φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα. Σε καμία περίπτωση πάντως, αυτή δεν θα πέσει σε επίπεδα τέτοια, που να επιτρέψει τις χιονοπτώσεις, να κατέβουν χαμηλότερα από αυστηρά ορεινά τερρέν.

Μην ξεχνάτε να πατήσετε Like και να ενημερώνεστε απο την σελίδα μας στο Facebook ΕΔΩ ενώ στο κανάλι μας στο Youtube ΕΔΩ θα ανεβαίνουν όλα τα καιρικά βίντεο.
Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Font Resize
Contrast