Μπουρίνια το απόγευμα σε Μακεδονία-Θράκη

Η κύρια επικινδυνότητα σήμερα, εντοπίζεται σε ανατολική Μακεδονία και Θράκη, καθώς και στα παράκτια των περιοχών αυτών. Πρόσκαιρα, αντίστοιχη επικινδυνότητα ίσως απασχολήσει και την Χαλκιδική. Ο λόγος για εκδήλωση δυνατών μπουρινιών, τα οποία θα ξεκινήσουν ως καταιγίδες κατά μήκος των συνόρων, και θα έχουν γρήγορη κίνηση προς τις ακτές. Παρότι αυτό θα συμβεί στο σύνολο της Μακεδονίας, τα δεδομένα θέλουν οι καταιγίδες, να έχουν οργάνωση και ισχύ, σε ανατολική Μακεδονία και Θράκη, οπότε και εδώ εντοπίζεται η κύρια απειλή. Το κύριο χαρακτηριστικό, θα είναι η πολύ γρήγορη κίνηση των καταιγίδων, οι οποίες θα συνοδεύονται από ισχυρούς ανέμους. Χαλαζοπτώσεις δεν θα πρέπει να αποκλεισθούν. Δυτικότερα, σε κεντρική Μακεδονία, οι καταιγίδες δεν φαίνεται να έχουν την επικινδυνότητα των παραπάνω περιοχών, χωρίς αυτό όμως να αποκλείεται.

Ο καιρός θα παρουσιάσει υποτροπή προς τα ξημερώματα της Τρίτης, σε κεντρική Μακεδονια, Χαλκιδική και ακτές Θεσσαλίας αλλά και Σποράδες, οπότε εδώ θα έχουμε εκδήλωση καταιγίδων.

Μην ξεχνάτε να πατήσετε Like και να ενημερώνεστε απο την σελίδα μας στο Facebook ΕΔΩ ενώ στο κανάλι μας στο Youtube ΕΔΩ θα ανεβαίνουν όλα τα καιρικά βίντεο.
Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Font Resize
Contrast