Μακροπρόθεσμη Σεπτεμβρίου- δείτε πως θα κυλήσει ο μήνας

Μπορεί ο Σεπτέμβριος να είναι ο πρώτος μήνας του φθινοπώρου ημερολογιακά, όμως δεν φαίνεται πως ο καιρός, έχει διαθέσεις να ακολουθήσει το… Ημερολόγιο! Ένας αρκετά θερμός μήνας αναμένεται λοιπόν να είναι , τουλάχιστον έως το δεύτερο προς τρίτο δεκαήμερο , ο Σεπτέμβρης. Θερμές αέριες μάζες, θα βρίσκουν συχνά την δίοδο τους στην Μεσόγειο και τα Βαλκάνια, δίνοντας θερμοκρασίες σαφώς πάνω τον μέσο όρο!

Κάτοικοι της Αθήνας, απολαμβάνουν την ζέστη θαλασσα κάτω από τον ήλιο του Σεπτέμβρη. Ο Σεπτέμβρης, πολλές φορές αποτελεί μια συνέχεια του καλοκαιριού , κάτι που θα συμβεί και φέτος.

Ζέστη όμως, σημαίνει και καταιγίδες, ειδικά σε έναν μήνα όπου οι θάλασσες έχουν το μέγιστο της θερμότητας τους, αλλά ταυτόχρονα, οι πρώτες διαταραχές, κάνουν την πρώτη τους απόπειρα προσέγγισης στην περιοχή μας. Έτσι, ανάμεσα στα κύματα ζέστης, δεν πρέπει να αποκλεισθούν περιόδοι με έντονη ασταθεια και καταιγίδες. Δεν θα είναι όμως ο κανόνας, σε έναν θερμό γενικά μήνα. Αξίζει τέλος να σημειωθεί η συσσώρευση κρύου που θα αρχίσει να παρατηρείται στην βόρεια Ευρώπη, στα τέλη του μήνα…

Μην ξεχνάτε να πατήσετε Like και να ενημερώνεστε απο την σελίδα μας στο Facebook ΕΔΩ ενώ στο κανάλι μας στο Youtube ΕΔΩ θα ανεβαίνουν όλα τα καιρικά βίντεο.
Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Font Resize
Contrast