Κατακόρυφη πτώση θερμοκρασίας-ψύχρα στα ηπειρωτικά

Αισθητή πτώση της θερμοκρασίας την Δευτέρα και την Τρίτη, με τον υδράργυρο να βρίσκεται σε επίπεδα…Απριλίου, ιδιαίτερα στα βόρεια. Μάλιστα, οι ελάχιστες, θα πέσουν σε αρκετές ηπειρωτικές περιοχές μακριά απο τη θάλασσα, και κάτω από τους 10 βαθμούς, ενώ το κρύο θα γίνει αισθητό ιδιαίτερα στα ημιορεινά και ορεινά τμήματα.

Modele GFS - Carte prévisions

Ψυχρό έως και κρύο το πρωινό της πρώτης μέρας του καλοκαιριού. Στη δυτική Μακεδονία, ίσως σε κάποιες περιοχές πλησιάσουμε τιμές κοντά στο μηδέν! 16 βαθμοί στην Αθήνα, 14-12 στη Θεσσαλονίκη οι ελάχιστες.

 

Modele GFS - Carte prévisions

Οι βροχές θα προτιμήσουν περιοχές από το ύψος της Θεσσαλίας και βορειότερα, με έμφαση την ανατολική Μακεδονία. Πρόσκαιρα την Δευτέρα θα επηρεαστεί και η Εύβοια.

Από την Τετάρτη και μέχρι την Κυριακή, ο καιρός βελτιώνεται παντού με την ηλιοφάνεια να κυριαρχεί. Η θερμοκρασία σε σταδιακή επαναφορά προς τα τέλη της εβδομάδας και έπειτα.

Μην ξεχνάτε να πατήσετε Like και να ενημερώνεστε απο την σελίδα μας στο Facebook ΕΔΩ ενώ στο κανάλι μας στο Youtube ΕΔΩ θα ανεβαίνουν όλα τα καιρικά βίντεο.
Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Font Resize
Contrast