Καταιγίδες το απόγευμα της Τετάρτης- δείτε σε ποιες περιοχές

Πρόσκαιρη μεταβολή του καιρού το απόγευμα της Τετάρτης έως το ξημέρωμα της Πέμπτης. Οι περιοχές που θα επηρεαστούν είναι η βόρεια κυρίως χώρα, με έμφαση αυτή την φορά στην ανατολική Μακεδονία, την Θράκη και το Θρακικό. Αναλυτικότερα: Το μεσημέρι της Τετάρτης, θα πρέπει να αναπτυχθούν καταιγίδες, στα ορεινά της Μακεδονίας , προσκαιρα της Ηπείρου και προοδευτικά στην Θράκη. Και ενώ στην Ήπειρο και τη δυτική- κεντρική Μακεδονία, τα κύτταρα αυτά δεν θα παρουσιάσουν καμία οργάνωση ( θα είναι δηλαδή τοπικής εμβέλειας και κυρίως στα ορεινά), δεν ισχύει το ίδιο για ανατολική Μακεδονία και Θράκη. Σε αυτές τις περιοχές, οι καταιγίδες θα παρουσιάσουν οργάνωση και θα απασχολήσουν και πεδινά τμήματα. Έμφαση δίδεται στον νομό Ροδόπης, όπου εδώ οι Καταιγίδες δείχνουν να έχουν και βία και διάρκεια, και πιθανόν να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις.

Μπουρίνι πλησιάζει ακτή της Χαλκιδικής ( Νέα Ηράκλεια) μια καλοκαιρινή μέρα.

ΜΠΟΥΡΊΝΙΑ: Αυξημένος ο κίνδυνος μπουρινιών τις απογευματινές και βραδυνές ώρες σε ΟΛΑ τα παράκτια τμήματα από τον Στρυμωνικό και ανατολικότερα, συμπεριλαμβανομένης και της Θάσου. Δείξτε προσοχή στις δραστηριότητες σας εκείνες τις ώρες, καθώς θα δείτε τον καιρό να αλλάζει απότομα από τη στεριά. Αντίστοιχη πιθανότητα υπάρχει για τις ακτές Πιερίας, όπου ενδεχομένως κάποιες καταιγίδες από τα Πιέρια να κατηφορίζουν το απόγευμα στις ακτές. Μικρότερη αλλά υπαρκτή πιθανότητα για ανάλογα φαινόμενα σε Χαλκιδική ( μπόρες ή καταιγίδα την νύχτα). Τέλος, κάποια μεμωνομενα κύτταρα εξαιρετικά τοπικής εμβέλειας, δεν αποκλείεται να απασχολήσουν τις Σποράδες, χωρίς όμως κάτι ιδιαίτερο. Νοτιότερα, δεν αναμένεται καμία αλλαγή στον καιρό.

Μην ξεχνάτε να πατήσετε Like και να ενημερώνεστε απο την σελίδα μας στο Facebook ΕΔΩ ενώ στο κανάλι μας στο Youtube ΕΔΩ θα ανεβαίνουν όλα τα καιρικά βίντεο.
Please follow and like us:

One Response so far.

  1. Ο/Η SARIKLIS λέει:

    ΑΡΙΣΤΑ ΑΠΙΘΑΝΟ .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Font Resize
Contrast