Κακοκαιρία το τριήμερο-δείτε που θα χιονίσει

Καιρική ανάπαυλα σήμερα Τετάρτη ( στα ηπειρωτικά δυτικά κεντρικά και βόρεια) αλλά και την Πέμπτη έως το μεσημέρι της Παρασκευής. Υπάρχουν πλέον συμπαγείς ενδείξεις, που μας επιτρέπουν να κάνουμε λόγο για τις συνθήκες του τριημέρου. Ο καιρός φαίνεται να αλλάζει από Παρασκευή μεσημέρι και από τα δυτικά, οπότε και θα ξεκινήσει να βρέχει. Με τα δεδομένα ως έχουν, το ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ Η ΚΥΡΙΑΚΗ θα είναι δυο μέρες βροχερές, στο σύνολο της χώρας, και κρύες. ΠΥΚΝΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ θα σημειώνονται σε όλα τα ορεινά, και στην βόρεια χώρα χαμηλότερα. Να γνωρίζετε πως όσοι έχετε κανονίσει να κινηθείτε σε χειμερινούς προορισμούς και γενικά χωριά και σημεία ορεινά, θα έχετε να κάνετε με πυκνές χιονοπτώσεις. Φροντίστε να έχετε μαζί σας αλυσίδες.

ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ: Οι συνθήκες, δεν φαίνεται να είναι κατάλληλες για χιονοδρομία, καθώς στο σύνολο των χιονοδρομικών, τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή, θα σημειώνονται πυκνές χιονοπτώσεις με τις ορατότητες να είναι περιορισμένες/ομίχλη.

ΤΗΝ Κ.ΔΕΥΤΕΡΑ πιθανόν η κακοκαιρία να περιοριστεί στα νότια, και να υπάρχει βελτίωση στην δυτική κεντρική και βόρεια χώρα, αλλά θα το δούμε αυτό και σε επόμενα δελτία μας.

Σε γενικές γραμμές πάντως, το ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ο καιρός δεν θα είναι σύμμαχος σε εξωτερικές δραστηριότητες.

Μην ξεχνάτε να πατήσετε Like και να ενημερώνεστε απο την σελίδα μας στο Facebook ΕΔΩ ενώ στο κανάλι μας στο Youtube ΕΔΩ θα ανεβαίνουν όλα τα καιρικά βίντεο.
Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Font Resize
Contrast