Έρχονται καταιγίδες από την Παρασκευή-Δείτε ποιες περιοχές θα χτυπήσουν

Mια σημαντική αλλαγή στον καιρό, στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τμήματα, περιμένουμε από την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ το μεσημέρι, η οποία θα συνεχιστεί μέχρι και τις πρώτες μέρες της νέας εβδομάδας. Η καλύτερη μέρα, φαίνεται να είναι το ΣΑΒΒΑΤΟ, όπου η αστάθεια θα είναι γενικά περιορισμένη, ενώ αντίθετα, η ΚΥΡΙΑΚΗ συγκεντρώνει αυξημένες πιθανότητες εκδήλωσης ΙΣΧΥΡΩΝ ΚΑΤΑΙΓΙΔΩΝ σε Ήπειρο, Θεσσαλία και Μακεδονία, τις απογευματινές ώρες.  Θα ακολουθήσουν αναλυτικά τακτικά δελτία και χάρτες ενημέρωσης, καθώς πλεον βρισκόμαστε στην εποχή όπου πολλοί θα βρίσκονται σε κάποια παραλία, αλλά θα μετακινηθούν και λόγω των εκλογών της Κυριακής. Σαν πρώτη γεύση λοιπόν, έχετε κατα νου πως όσοι μας διαβάζετε από τα ηπειρωτικά ( Ηπειρο-Θεσσαλια-Μακεδονία ) , θα έχουμε καταιγίδες τα μεσημέρια-απογεύματα του ΣΚ.

Οι παράκτιες περιοχές, φαίνεται πως δεν θα επηρεαστούν, τουλάχιστον μέχρι και την Κυριακή, με τον καιρό εκεί να παραμένει βελτιωμένος. Το ίδιο ισχύει και για την νότια και νησιωτική χώρα. Η λιακάδα θα κυριαρχεί και εδώ.

Μην ξεχνάτε να πατήσετε Like και να ενημερώνεστε απο την σελίδα μας στο Facebook ΕΔΩ ενώ στο κανάλι μας στο Youtube ΕΔΩ θα ανεβαίνουν όλα τα καιρικά βίντεο.
Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Font Resize
Contrast