Έρχεται κρύο στα τέλη της νέας εβδομάδας

Αυξημένες εμφανίζονται πλέον οι πιθανότητες, η χώρα μας να επηρεαστεί από μια σημαντική πτώση της θερμοκρασίας, η οποία ενδεχομένως να αγγίζει τα όρια του ψύχους, ιδιαίτερα στα ανατολικά και βόρεια. Η πτώση αυτή, θα πρέπει να ξεκινήσει από την Παρασκευή, και μέσα στο επόμενο Σαββατοκύριακο, να επεκταθεί σε όλη την χώρα. Είναι όμως αρκετά νωρίς ακόμη, ώστε να τοποθετηθούν χρονικά και γεωγραφικά, τα πιθανά μέτωπα κακοκαιρίας που θα συνοδεύουν αυτή την πτώση της θερμοκρασίας ( κυρίως χιονοπτώσεις μιας και μιλάμε για κρύο). Πάντως, οι θερμοκρασίες φαίνονται να πέφτουν τόσο ώστε εάν συνοδευτούν από χιονοπτώσεις, αυτές θα καταφέρουν να φτάσουν ακόμη και στα πεδινά, παραθαλάσσια τμήματα της χώρας μας. Τα ενδεχόμενα όλα είναι ανοικτά ακόμη όπως προανέφερα, και θα ήταν άστοχο να προχωρήσω σε λεπτομέρειες. Κρατάμε στο νου μας πάντως την πιθανή πολυ σοβαρή πτώση του υδραργύρου από την Παρασκευή σε όλη την χώρα.

Μέχρι τότε όμως, θα έχουμε να κάνουμε με ένα πενθήμερο υψηλών θερμοκρασιών, νοτιάδων και κάποιων βροχών στην δυτική Ελλάδα.

Μην ξεχνάτε να πατήσετε Like και να ενημερώνεστε απο την σελίδα μας στο Facebook ΕΔΩ ενώ στο κανάλι μας στο Youtube ΕΔΩ θα ανεβαίνουν όλα τα καιρικά βίντεο.
Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Font Resize
Contrast