Έντονες βροχές και καταιγίδες-Προσοχή σε Δυτική Ελλάδα και Μαγνησία

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΑΙΡΟΥ APPLICATION   «Meteology Livecams»  ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Νέα μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός από το απόγευμα της Τρίτης 5 Δεκεμβρίου με έντονες βροχές και καταιγίδες. Η μεταβολή αυτή θα ξεκινήσει αρχικά από την δυτική Ελλάδα, επηρεάζοντας το Ιόνιο, την Ήπειρο και την Δυτική Πελοπόννησο, ενώ καθώς το σύστημα θα κινείται ανατολικά, θα επηρεάσει την Τετάρτη σχεδόν όλο τον ηπειρωτικό κορμό της χώρα μας, δίνοντας τοπικές βροχές (εξαιρείτε η Ανατολική Μακεδονία, η Θράκη και ο Έβρος). Προσοχή όμως θα χρειαστεί στην Θεσσαλία, κυρίως όμως στην Μαγνησία , το Ανατολικό Πήλιο και τις Σποράδες, διότι εκεί τα φαινόμενα θα έχουν έντονο χαρακτήρα, σε ένα ήδη κορεσμένο έδαφος από τις προηγούμενες κακοκαιρίες του Σεπτεμβρίου. Πυκνές χιονοπτώσεις ❄️❄️❄️ θα δεχθούν τα ορεινά αλπικά υψόμετρα της Πίνδου, της Μακεδονίας, της Στερεάς Ελλάδας, της Θεσσαλίας και της Πελοποννήσου.

Δείτε μέσα από τους ΧΑΡΤΕΣ ΒΡΟΧΗΣ / ΧΙΟΝΙΟΥ  του App, αναλυτικά ποιες περιοχές θα έχουν τα φαινόμενα σε όλη την Ελλάδα.  ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ : Στους ΧΑΡΤΗ ΒΡΟΧΗΣ / ΧΙΟΝΙΟΥ του App, οι χρωματισμοί είναι τα χιλιοστά / περιοχές βροχής, ενώ οι ΠΛΑΓΙΕΣ ΑΣΠΡΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ  //// είναι οι ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ❄️❄️❄️

 

📍 ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Τα καιρικά δεδομένα των χαρτών, ανανεώνονται κάθε 12 ώρες ( στις 00:30 πμ και στις 12:30μμ), λαμβάνοντας πάντα τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, μέσα από τα μεγαλύτερα παγκόσμια μετεωρολογικά μοντέλα.
📍 Οι ωριαίες / ημερήσιες προγνώσεις, ανανεώνονται κάθε 4 ώρες.
📍Και φυσικά μπορείτε να έχετε πλήρη εικόνα, μέσα από το LIVE δίκτυο καμερών που περιέχονται στο App, αλλά και πληθώρα πληροφοριών, μέσα από το ΠΟΛΥΘΕΜΑΤΙΚΟ ΜΕΝΟΥ του App.
‼️ Μετακινήστε την μπάρα κάτω από τον χάρτη, μέσα από το App, για να βλέπετε όλες τις ημέρες που επιθυμείτε.

Για όλες τις καιρικές εξελίξεις της χώρας μας αλλά και σε όλο τον κόσμο, μπορείτε να κατεβάσετε στο κινητό ή το Τάμπλετ σας, την Πρώτη Ελληνική Εφαρμογή Καιρού με πλούσια ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ και ΠΛΗΡΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ για ότι χρειαστείτε. ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΑΙΡΟΥ /APPLICATION  «Meteology Livecams» .Για συσκευές IOS ΚΑΙ ANDROID 

Μην ξεχνάτε να πατήσετε Like και να ενημερώνεστε απο την σελίδα μας στο Facebook ΕΔΩ ενώ στο κανάλι μας στο Youtube ΕΔΩ θα ανεβαίνουν όλα τα καιρικά βίντεο.
Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Font Resize
Contrast