Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών φαινομένων: Δείτε ποιες περιοχές θα επηρεαστούν

Τα τελευταία δεδομένα, αναβαθμίζουν την επικινδυνότητα των καιρικών συνθηκών για το Σάββατο, με έμφαση στους ανέμους. Δεδομένου του ότι η κακοκαιρία αυτή συμπέφτει με ημέρα όπου πολλοί θα επιλέξουν να βρεθούν στις θάλασσες, κρίνεται απαραίτητη η έκδοση προειδοποιητικου Δελτίου Έντονων καιρικών φαινομένων.

Φθινοπωρινός ο καιρός το Σάββατο, με πολύ δυνατούς νοτιάδες στα πελάγη!

Σύμφωνα με αυτό: Τις πρωινές ώρες, ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουν οι κάτοικοι της δυτικής Ελλάδας και των νησιών του Ιονίου, καθώς ο νοτιάς θα ξεπεράσει και τα 8-9 μποφόρ για κάποιες ώρες. Φροντιστε για την ασφάλιση των αντικειμένων, των οχημάτων και σκαφών σας. Κατά την διάρκεια της ημέρας, ο νοτιάς στο Ιόνιο θα εξασθενήσει, ενώ παράλληλα θα βρέξει κατά τόπους. Αντίθετα θα ενισχυθεί στο Αιγαίο, φτάνοντας και τα 7 μποφόρ κατά περιόδους, με δυνατές ριπές. Από βροχές, αυτές θα εκδηλωθούν στις περισσότερες ηπειρωτικές περιοχές, με έμφαση τα δυτικά και την ανατολική Μακεδονία. Δεν αναμένεται να επηρεαστεί η νότια χώρα. Πολύ λίγο θα επηρεαστεί επίσης η κεντρική Μακεδονία, καθώς εδώ ο δυνατός ανατολικός θα κρατήσει τις βροχές μακριά.

Προσοχή στους ανέμους το Σάββατο, ιδιαίτερα στα δυτικά!

Πολλές οι βροχές στα ηπειρωτικά, με έμφαση τα δυτικά και την ανατολική Μακεδονία καθώς και περιοχές του βορείου Αιγαίου.

Μην ξεχνάτε να πατήσετε Like και να ενημερώνεστε απο την σελίδα μας στο Facebook ΕΔΩ ενώ στο κανάλι μας στο Youtube ΕΔΩ θα ανεβαίνουν όλα τα καιρικά βίντεο.
Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Font Resize
Contrast