Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων: Ισχυρές καταιγίδες την Τρίτη

Μια ασθενή διαταραχή θα διασχίσει μέσα στην Τρίτη την κεντρική και βόρεια χώρα. Η διαταραχή αυτή θα συνδυαστεί με την μεσημεριανή ζέστη και θα πυροδοτήσει αναπτύξεις καταιγίδων. Στις περιοχές που τονίζονται στον χάρτη, δηλαδή σε εσωτερικό Θεσσαλίας, Μακεδονία και εσωτερικό Θράκης: Το μεσημερι και το απόγευμα, θα εκδηλωθούν καταιγίδες τοπικά ισχυρές. Αυξημένη η πιθανότητα αυτές να συνοδεύονται από ΧΑΛΑΖΌΠΤΩΣΗ ικανή να προκαλέσει προβληματα και ζημιές σε καλλιέργειες. Ραγδαίες θα είναι και οι βροχοπτώσεις που θα συνοδεύουν τους πυρήνες αυτούς. Στην ζώνη των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων συμπεριλαμβάνεται και ο νομός Θεσσαλονίκης. Επίπεδο επικινδυνότητας 2 εκδίδεται για το σύνολο των ηπειρωτικών περιοχών κυρίως γιατί οι καταιγίδες ενδεχομένως να συνοδεύονται από πολύ ισχυρούς ανέμους ( μπουρίνια ) και χαλαζοπτώσεις. Δείξτε προσοχή στις μετακινήσεις σας, λάβετε τα κατάλληλα μέτρα προστασίας, όσοι θα δραστηριοποιηστε στην ύπαιθρο.

Νέφη σαν και αυτά στην εικόνα, θα εμφανιστούν τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες σε πολλές περιοχές της ηπειρωτικής χώρας, ιδιαίτερα της βόρειας την Τρίτη, δίνοντας ισχυρές καταιγίδες.

Μην ξεχνάτε να πατήσετε Like και να ενημερώνεστε απο την σελίδα μας στο Facebook ΕΔΩ ενώ στο κανάλι μας στο Youtube ΕΔΩ θα ανεβαίνουν όλα τα καιρικά βίντεο.
Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Font Resize
Contrast