Δελτίο Καταιγίδων ( Πρωί Τρίτης έως Πρωί Τετάρτης)

Ατμοσφαιρική διαταραχή, πλησιάζει και θα περάσει πάνω από την χώρα μας, το επόμενο περίπου 38άωρο, δίνοντας σε πολλές περιοχές μπόρες ή και τοπικά έντονες καταιγίδες. Η διαταραχή αυτή, θα επηρεάσει τμηματικά την χώρα μας και σε διαφορετικές χρονικές στιγμές, οι οποίες αποτυπώνονται στους παρακάτω χάρτες.

  • Με πράσινο, οι περιοχές στις οποίες τα φαινόμενα δεν αναμένεται να δημιουργούν προβλήματα ( μπόρες-βροχές)
  • Με κίτρινο, οι περιοχές στις οποίες τα φαινόμενα, θα έχουν κάποια ένταση και θα είναι ικανά να προκαλέσουν μικροπροβλήματα κυρίως από συσσώρευση υδάτων.
  • Με κόκκινο, οι περιοχές στις οποίες θα εκδηλωθούν καταιγίδες τοπικά ισχυρές, ικανές να προκαλέσουν προβλήματα από ισχυρούς ανέμους/συσσώρευση υδάτων.

 

Το πρωινό της Τρίτης, θα βρεί την δυτική Ελλάδα σε κλοιό καταιγίδων από το Ιόνιο, με τα φαινόμενα να είναι τοπικά έντονα. Οι καταιγίδες αυτές θα εξασθενούν όσο θα εισέρχονται στην στεριά.

 

 

Οι μεσημεριανές απογευματινές ώρες, θα έχουν μια γενίκευση των φαινομένων με την μορφή αστάθειας, με τις μπόρες και τις καταιγίδες να απασχολούν πολλά τμήματα, ακόμη και νησιά του Αιγαίου.

 

 

Με το σούρουπο και κυρίως την νύχτα προς Τετάρτη, ενώ ο καιρός θα έχει βελτιωθεί στα δυτικά και βόρεια, η έντονη καιρική δραστηριότητα θα εντοπίζεται στο Αιγαίο, με έμφαση στα ανατολικά τμήματα και τα Δωδεκάνησα. Εδώ οι καταιγίδες ίσως έχουν έντονο χαρακτήρα.

Μην ξεχνάτε να πατήσετε Like και να ενημερώνεστε απο την σελίδα μας στο Facebook ΕΔΩ ενώ στο κανάλι μας στο Youtube ΕΔΩ θα ανεβαίνουν όλα τα καιρικά βίντεο.
Please follow and like us:

One Response so far.

  1. Ο/Η Δημήτρης Βαλισσάρης λέει:

    Θα χαρώ να μαθαίνω πληροφωρείς για τον καιρό.Είστε πολύ καλή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Font Resize
Contrast