ΔΕΛΤΙΟ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΩΝ ΣΕ ΙΣΧΥ

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ:

ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑ ΜΕ ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ. ΣΤΑ ΝΟΤΙΟΤΕΡΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΣΗΝΙΑ, ΑΣΤΑΤΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΜΕ ΧΙΟΝΟΝΕΡΟ Η ΧΙΟΝΟΜΠΟΡΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ. ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΕΩΣ 9 ΒΑΘΜΟΥΣ.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ:

ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΝΟΤΙΟΤΕΡΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ, ΠΑΡΟΔΙΚΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΧΙΟΝΟΜΠΟΡΕΣ ΑΠΟΤΟΜΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΛΗΞΗΣ. ΧΙΟΝΟΣΤΡΩΣΗ ΘΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΜΑ. ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ. ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑ ΜΕ ΠΑΡΟΔΙΚΕΣ ΣΥΝΝΕΦΙΕΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ. ΠΙΘΑΝΕΣ ΣΥΝΤΟΜΕΣ ΧΙΟΝΟΜΠΟΡΕΣ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ. Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΕΩΣ 7 ΒΑΘΜΟΥΣ.

ΘΡΑΚΗ:

HΛΙΟΦΑΝΕΙΑ ΜΕ ΛΙΓΕΣ ΣΥΝΝΕΦΙΕΣ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ. ΜΙΚΡΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΧΙΟΝΟΜΠΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟΠΗ. ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΕΩΣ 4 ΒΑΘΜΟΥΣ.

ΝΗΣΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ:

ΑΣΤΑΤΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΜΕ ΧΙΟΝΟΝΕΡΟ Η ΧΙΟΝΟΜΠΟΡΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ( ΣΠΟΡΑΔΕΣ). ΕΔΩ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΝΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΕΣ ΧΙΟΝΟΣΤΡΩΣΕΙΣ. ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΕΩΣ 7 ΒΑΘΜΟΥΣ.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ: 

ΤΟΠΙΚΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ, ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ. ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΠΑΡΑΛΙΟ ΜΕΤΩΠΟ, ΕΝΤΟΝΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΟ ΠΗΛΙΟ. ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΘΑ ΧΙΟΝΙΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ. ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ. ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΕΩΣ 6 ΒΑΘΜΟΥΣ.

ΣΤΕΡΕΑ: 

ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΠΑΡΟΔΙΚΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ. ΣΕ ΑΤΤΙΚΟΒΟΙΩΤΙΑ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ, ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΕΤΑΞΥ ΠΡΟΜΕΣΗΜΒΡΙΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΩΝ ΩΡΩΝ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΞΑΡΣΗ ΜΕ ΧΙΟΝΟΣΤΡΩΣΕΙΣ. ΘΑ ΧΙΟΝΙΣΕΙ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΜΕ ΧΙΟΝΟΣΤΡΩΣΗ ΣΕ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΨΗΛΟΤΕΡΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ. ΑΞΙΟΛΟΓΕΣ ΧΙΟΝΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ. ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ. ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΕΩΣ 6 ΒΑΘΜΟΥΣ.

ΕΥΒΟΙΑ: 

KAKOKAIΡΙΑ ΜΕ ΙΣΧΥΡΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ. ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΧΙΟΝΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΑ ΨΗΛΟΤΕΡΑ. ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ. ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΕΩΣ 4 ΒΑΘΜΟΥΣ.

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ: 

ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΣΥΝΝΕΦΙΕΣ ΣΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΑΙ ΝΟΤΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΜΕ ΠΑΡΟΔΙΚΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ, Η ΧΙΟΝΟΝΕΡΟ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΤΙΑ. ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ. ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΕΩΣ 9 ΒΑΘΜΟΙ.

ΝΗΣΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ- ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ:

ΑΣΤΑΤΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΜΕ ΜΠΟΡΕΣ ΧΙΟΝΙΟΥ Η ΧΙΟΝΟΝΕΡΟ/ΧΙΟΝΟΧΑΛΑΖΟ. ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΧΙΟΝΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΜΙΟΡΕΙΝΑ ΚΑΙ ΟΡΕΙΝΑ ΚΡΗΤΗΣ ΕΝΩ ΕΔΩ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΘΑ ΧΙΟΝΙΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΔΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ. ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ. ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΕΩΣ 9 ΒΑΘΜΟΙ.

ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ: 

HΛΙΟΦΑΝΕΙΑ ΜΕ ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ. Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΕΩΣ 2 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΟΤΕΡΑ, ΕΩΣ 9 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΟΝ ΝΟΤΟ.

Μην ξεχνάτε να πατήσετε Like και να ενημερώνεστε απο την σελίδα μας στο Facebook ΕΔΩ ενώ στο κανάλι μας στο Youtube ΕΔΩ θα ανεβαίνουν όλα τα καιρικά βίντεο.
Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Font Resize
Contrast