Δελτίο Χιονοπτώσεων για ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ -ξημερώματα Παρασκευής

Χιονοπτώσεις αναμένονται από το βράδυ αργά της Πέμπτης στα – αρχικά- ορεινά και ημιορεινά σε ΚΙΛΚΙΣ-ΣΕΡΡΕΣ-ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και δυτικότερα τμήματα του νομού ΔΡΑΜΑΣ.

Τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής, εκεί γύρω στις 4 το πρωί μέχρι 8, φαίνεται πως οι χιονοπτώσεις, θα κατέβουν και σε ΠΕΔΙΝΑ τμήματα σε ΚΙΛΚΙΣ-ΣΕΡΡΕΣ. Δεν αποκλείω να δούμε τις δυο αυτές πόλεις, ντυμένες στα λευκά ( λίγα εκατοστά και κυρίως σε επιφάνειες ) τις πρωινές ώρες της Παρασκευής. Φυσικά όσοι βρίσκεστε σε ορεινότερες περιοχές, έχετε υπόψην σας οτι ενδεχομένως να υπάρξουν προβλήματα στις μετακινήσεις καθώς αναμένεται σχετικά αξιόλογη χιονόστρωση, ακόμη και σε δρόμους στα ορεινότερα πάντα τμήματα, χοντρικά πάνω από τα 400 μέτρα. Ο καιρός θα βελτιωθεί από το μεσημέρι νωρίς και μετά, με κάποιες παροδικές ασθενείς χιονοπτώσεις να διατηρούνται στα ορεινά και μόνο, έτσι ότι χιόνι τυχών έχει στρωθεί σε πεδινά, θα λιώσει γρήγορα και δεν θα αποτελέσει περεταίρω πρόβλημα.

Ασθενέσθερα φαινόμενα, αλλά σε όλο το διαμέρισμα, αναμένονται και στην δυτική Μακεδονία, χιονόπτωση από τα ξημερώματα της Παρασκευής και στις πόλεις της δυτικής Μακεδονίας με χιονόστρωση κατά τόπους.  Αξιόλογες χιονοπτώσεις θα δεχθούν και τα Πιέρια, το Σέλι θα δεχθεί εκ νέου αρκετές ώρες πυκνών χιονοπτώσεων, ενώ τις ίδιες ώρες ( πρώτες πρωινές Παρασκευής) θα χιονίσει και σε Νάουσα, Έδεσσα, ίσως και Βέροια. Εδώ πάντως δεν αναμένονται χιονοστρώσεις ικανές να δημιουργήσουν θέματα.

Μην ξεχνάτε να πατήσετε Like και να ενημερώνεστε απο την σελίδα μας στο Facebook ΕΔΩ ενώ στο κανάλι μας στο Youtube ΕΔΩ θα ανεβαίνουν όλα τα καιρικά βίντεο.
Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Font Resize
Contrast