Άστατος ο καιρός την Κυριακή-αναλυτικός χάρτης

 

Περισσότερες συννεφιές αναμένονται μέσα στην Κυριακή, στο σύνολο της ηπειρωτικής χώρας. Μάλιστα αυτές, θα δώσουν και μεσημεριανού-απογευματινού τύπου μπόρες ή και μικρής έκτασης καταιγίδες. Ανάλογα φαινόμενα, ίσως έχουμε και στο Ιόνιο. Στον παρακάτω αναλυτικό μας χάρτη, σας τονίζουμε τις περιοχές που υπάρχει η μεγαλύτερη πιθανότητα, κατά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, να σημειωθούν τα παραπάνω φαινόμενα. Με την δύση του ηλίου πάντως, ο καιρός θα καθαρίσει παντού. Τόσο σε ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ οσο και σε ΑΤΤΙΚΗ, υπάρχει αυξημένη πιθανότητα εκδήλωσης μπόρας ή και καταιγίδας, κυρίως στις ορεινές ζώνες των νομών, τις μεσημεριανές και πρώτες απογευματινές ώρες. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή σε σχέση με σήμερα.

Την Κ.ΔΕΥΤΕΡΑ ο καιρός θα είναι βελτιωμένος, με την ηλιοφάνεια να κυριαρχεί σε όλη την χώρα ενώ και η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο σε σχέση με την Κυριακή, κάνοντας τις συνθήκες εξαιρετικές για κάθε είδους εξωτερική δραστηριότητα!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Μην ξεχνάτε να πατήσετε Like και να ενημερώνεστε απο την σελίδα μας στο Facebook ΕΔΩ ενώ στο κανάλι μας στο Youtube ΕΔΩ θα ανεβαίνουν όλα τα καιρικά βίντεο.
Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Font Resize
Contrast